123minsida Partnerskab

Har ni över 10 000 användare? Drömmer de om sin egen webbsida? Erbjud dem 123minsida och tjäna på att de registrerar sig.

Med ett 123minsida partnerskap kan du erbjuda dina kunder mervärde och samtidigt tjäna pengar. Vi erbjuder en komplett och relevant produkt som dina kunder kommer att tacka dig för. Och du får betalt varje gång någon av dem registrerar sig. Så enkelt är det.

 

 
1

Bli partner

Fyll i formuläret längst ner på sidan.
2

Gör reklam!

Använd alla dina kanaler för att marknadsföra verktyget.
3

Tjäna pengar

Tjäna 300-500 kr. varje gång en ny användare registrerar sig.

Vad krävs?

För att bli partner måste du ha medierättigheter för ett magasin, en publikation, en webbsida eller liknande med över 10 000 användare eller läsare varje månad. Om du har en stor användarbas kan vi skapa en white label-version med ditt varumärke vilket ökar värdet av ditt partnerskap.

Hur fungerar det?

Du får ett komplett PR- och marknadsföringspaket inklusive marknadsföringsmaterial som text, bilder och banner. Vi har även satt ihop en idékatalog baserad på andra samarbeten, full av förslag på hur du får ut mesta möjliga av ditt partnerskap.

Vad åtar jag mig?

Du tjänar pengar på partnerskapet när du marknadsför lösningen. Om du inte gör något får du inget. Å andra sidan behöver du inte betala något heller. Om du vill få ut mycket av det skulle man kunna säga att det är ditt ansvar att följa idékatalogen och använda marknadsföringsmaterialet. Men till syvende och sist bestämmer du själv.

Hur mycket tjänar jag?

Varje gång någon av dina användare registrerar sig på 123minsida genom vårt partnerskap tjänar du mellan 300 och 500 kr. Om du får white label-versionen kommer din logotyp att visas på användarens webbsida, vilket ger ditt företag gratis reklam.

Vad finns det för potential?

Det finns en enorm potential. Bara i Skandinavien har vi 250 olika partnerskap med både större medieföretag som Jubii, Spray, QXL och Trendsales såväl som många mindre, nischade mediekanaler, t.ex. webbsidor om hundar och bröllopsmagasin. En partner tjänar vanligtvis mellan 1 000 och 10 000 kr i månaden, beroende på mediestorlek och engagemang.

Hur börjar jag?

Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig så fort vi kan. Så fort partneravtalet är klart kan du börja inom en vecka.

KONTAKT