På bara fem minuter kan din webbsida vara online!

Lätt som en plätt!
Lätt som en plätt!

Gör din egen webbsida i tre enkla steg

ANVÄNDARNAS EGNA BERÄTTELSER:

Konstwebbsida
Jag kan bara ge mina varmaste rekommendationer. Jag hade ingen aning om att det kunde vara så enkelt att själv bygga och sköta en hemsida.
Konstwebbsida
Kennelwebbsida
Jag gillar verkligen eran sida, och har rekommen-
derat den till många. Det som är riktigt bra är att en med inte så mycket erfarenhet med hemsidor kan klara av denna.
Kennelwebbsida
Turistverksamhet med mera
123minsida är ett lätt sätt att skaffa sig en proffsig hemsida alldeles själv. Har fått kommentaren många gånger av de som läser min hemsida att den är riktigt bra.
Turistverksamhet med mera

SÄLJ PRODUKTER OCH TJÄNSTER

Dina kunder väntar på dig online!

Det är som om 123minsida hade skapats just för dig – snickaren, trädgårdsmästaren, vårdnadsgivaren, konstnären eller butiksägaren med enskild firma. Kort sagt: det lilla företaget som behöver all hjälp det kan få. På 123minsida kan du göra din egen webbsida så att dina kunder hittar dig. Visa alla dina produkter i fotoalbum, berätta om dina tjänster eller erfarenheter och publicera nyheter och specialevenemang för att marknadsföra ditt företag. På bara fem minuter kan din webbsida vara online! Testa!

SAMMANFÖR VÄNNER OCH INTRESSEN

123minsida är som ett klubbhus på nätet.

Fritidsklubbar och föreningar kittar oss samman. Idrottsklubbar, motorcykelklubbar, välgörenhetsorganisationer – listan är oändlig. Precis som arbetet med att få dem att fungera! 123minsida gör det enkelt. Om din förening använder sig av 123minsida kan ni samla alla era medlemmar och evenemang på ett och samma ställe – från regler och villkor till datum och nyheter, från medlemslistor till fotoalbum – det finns en funktion för varje behov. Kommunicera direkt på webbsidan och håll alla uppdaterade. 123minsida förenar människor. Prova nu!

SKRIV OM DIG SJÄLV OCH DITT LIV

Berätta dina egna historier i en personlig blogg

Vill du testa dina skrivartalanger? Eller bara dela med dig av dina tankar? Samlar du på bilder från webben eller magasin, eller har du ett personligt projekt som behöver dokumenteras? Då ska du starta en blogg. Det finns inga gränser för vad du kan göra med en blogg och inga regler att följa. 123minsida har gjort det enkelt för dig att komma igång i tre enkla steg. På bara fem minuter kan du välja färg och design, lägga in din första text eller bild, välja ett namn och sätta igång! Det enda som räknas är du och dina tankar. Och internet.

SAMLA ALLT OM DIN HOBBY

Dela din hobby med andra entusiaster!

Visst är det härligt att försjunka i en hobby du älskar! En hobby du riktigt kan gå upp i och dela med andra. Kanske tycker du om att fotografera fåglar, eller kanske har du stans vackraste trädgård och kan allt om rosor. Oavsett om du är djurälskare, konstälskare eller har ett skåp fullt av gamla sporttroféer är det dags att låta andra ta del av dem! På 123minsida kan du göra din egen webbsida med fotoalbum och detaljerad information om din hobby. Och andra likasinnade kan hitta dig! Du har säkert mycket du vill dela med dig av. Du kan komma igång på bara fem minuter. Testa!

VISA DINA DOLDA TALANGER

Imponera på dina besökare med en visningsmonter online

Det krävs mycket och hårt arbete för att tjäna pengar på sin talang. Idag är det svårt att göra det utan ett digitalt verktyg som når ut till allmänheten och visar vad du kan. Det måste gå att hitta dig online. 123minsida är verktyget för dig. Du kan komma igång på bara fem minuter för endast 285.95 kr per kvartal. Och först får du testa gratis under en period. Fyll din webbsida med videofilmer, bilder och beskrivningar av dina prestationer, lägg in berättelser, kommande evenemang och en gästbok – valet är ditt och det är du som bestämmer hur det ska se ut! Scenen är din!

DET ÄR ENKELT ATT GÖRA EN EGEN WEBBSIDA:

1

Välj en av våra snygga utformningar

Du kan själv välja färgskala och layout.
2

Förmedla ditt budskap och välj en bild

Skriv precis så mycket som du själv vill. Du kan alltid lägga till mer senare.
3

Ge din webbsida ett bra namn

Du kan även skaffa din egen domän.

123minsida ÄR LÄTT SOM EN PLÄTT!

Prova själv – du kan alltid göra ändringar senare.


Over 20 milj.
har provat
123minsida

Så många människor kan inte ha fel. Det här är verkligen den enklaste webblösningen.

Vi finns alltid här för att
hjälpa dig

Vi har gjort det enkelt för dig, men kanske stöter du ändå på problem.
Vi finns här för att ge dig goda
tips och råd.

Vi är
möjligheternas
företag

Vi kan inte bortse från det faktum
att vi växer hela tiden och därför
alltid håller utkik efter talang
och bra samarbetspartners.

Enkelt,
snabbt och prisvärt!

Punkt slut. Dessutom arbetar vi
hela tiden för att göra det ännu
bättre och enklare.