Utställningar jag minns

Tavelhängning på Galleri Ann P, Aspö.

Jag tycker att det är härligt att ha utställning, ja, NÄSTAN lika härligt som att måla! Att få uppleva besökarnas spontana reaktioner på mina akvareller är en ynnest som ger mig mycket inspiration! Jag njuter i stora drag, att få ställa ut är lite som att skörda efter den långa sånings-, tillväxt- och skötselsäsongen.

Min allra första "riktiga" utställning hade jag på Galleri Ann P på Aspö sommaren 2008. Underbart, i nybyggda fina galleriet på bergets högsta topp, med doft av ägarens underbara ull-konst från övervåningen.

I somras hade jag utställning på Aspö igen, denna gången på Galleri Hilda. Härligt att ta färjan ut och möta besökare i fina lilla röda utställningsboden. Mina tavlor trivdes med havsutsikten och alla trevliga besökare!

Senaste utställningen jag hade var på Capio Läkargruppen i Örebro i höstas. Det var första gången jag hade numrerade tryck och konstkort att sälja. Succé!!! En underbar känsla att fler får möjlighet att ta med sig något hem från utställningen!

Karibakkautställningen påsken 2011 blev en fantastisk upplevelse för mig, med många härliga möten med människor kring akvarellerna!!! Kreativa möten som ger mersmak och inspiration! Se bilder från utställningen under fliken "Vernissage!"

25 maj - 14 juni 2011 ställde jag ut akvareller hos Företagshälsan i Karlskrona. Utställningen var "företagsintern" - men gav ändå många fina möten kring akvarellerna.

UTSTÄLLNING på Ekebergs Gård helgen 3-4 SEPTEMBER 2011!!!

12 - 30 september 2011 ställde jag ut mina akvareller
hos Stora Enso i Nymölla,
utanför Sölvesborg.

9 november - 2 december ställde jag ut mina akvareller hos LANDSTINGET BLEKINGE. 

Helgen 1-2 september 2012 hade jag åter en härlig utställningshelg på Ekebergs Gård!
TackTackTack för härlig helg, alla ni som gladde mig med ert besök!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

ingamaj | Svar 25.04.2011 13:59

underbart Roligt att se konst med funderingar o humor

Maria 02.05.2011 17:57

Tack IngaMaj! Vet du - jag såg just att vi var på samma sida i Sydöstran - jag i reportage om utställningen på och DU - som just fått KULTURPRIS!!! GRATTIS!!!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 16:21

Krya på dig kära Pia! Om du vill kommer jag gärna till dig istället. Jag kan ta med fika och så kan vi ta det lugnt och sitta och prata! KRAM!

...
26.10 | 12:19

Kära Maria! Jag är i lite dålig form just nu… Kan vi ses i nästa vecka istället? Jag är i Karlskrona i flera veckor. Din akvareller ser helt underbara ut! Pia

...
25.10 | 13:49

Jag kan från kl. 14 - när passar det dig Pia?

...
25.10 | 10:08

Hur dags vill vi ses? Pia

...
Du gillar den här sidan