Blogg 2021

23. jul, 2021
23. jul, 2021

Lite stolpe ut blev det trots allt på KM:et i helgen. Joy gjorde ett toppenfint jobb men det inledande arbetet med en dubbelmarkering på land ställde till det. Hon missade den först kastade kråkan och minnesbilden blev diffus så tyvärr blev den kvar ute i marken. Allt annat satt som en smäck. Ett fint 2:a pris be fin kritik både muntligt och skriftligt. Men lite surt för mig ändå, jag skulle ha gjort bättre för min hund och ställt upp bättre på markeringen. Fy på mig! Är ändå väldigt glad och nöjd över Joy´s arbete.

12. jul, 2021

Just nu njuter vi av semester i fulla drag. Vi har "firat" midsommar ute på Kalvhararna med Mattias, Gina, Alva, min syster Jenny med sambo Rene' samt våra föräldrar. Så härligt att kunna ses igen. Höll oss så klart utomhus och med avstånd. Detta var första gången I år som jag träffade mina föräldrar. Kändes bra att ses igen. Efter midsommarhelgen tog vi Matyias husvagn och åkte norr över. Det blev Vildmarksvägen och lite till. Så fint och så mycket vackert och roligt att se och upptäcka. Vill absolut åka tillbaka dit igen. Kom hem till Örebro i onsdags förra veckan för att packa om och åka ner till Kraxagården i Markaryd för årets teäningshelg med Fidos ungar och James glin.  En så himla kul och bra träningshelg. Ser redan framemot denna helg 2022. Nu är vi hemma i 2 dagar och fixar med tvätt och gräsklippning. På onsdag åker vi till Mattias i Dalarna igen.och till helgen stundar Goldenklubben KM I Orsa. Ska bli spännande.och se om jag och Joy får till det.på provet. Håll tummarna för oss! 😃

3. jun, 2021

Just nu är årstiden som bäst - Svensk sommar! Grönska, blommor, blå himmel och sol. En härlig tur med hundarna och man mår som en prinsessa. På bilden Joy, Gina, Happy och Alva. En härlig probmenad i Långshyttan/Södra Dalarna.

9. apr, 2021

Tyvärr visade det sig att Joy var tom på ultraljudet vi gjorde i Onsdags hos veterinären. Det var två veterinärer som kollade av Joy ordentligt men ingen av dem kunde se några foster. Tråkigt men så blir det ibland. Troligen kommer vi prova att para Joy på nästa löp men det dröjer ett tag till dess. Troligen kommer hon löpa runt eller strax efter årsskiftet -21/22. 

Så istället drar vi igång med träningen igen och vi har redan varit ute på lite skyddsjakt på gäss. Gäller att passa på att göra roliga saker när man får tråkiga besked.🙂

Önskar er alla en fin helg!