Nyheter 2019

Inte många timmar kvar nu av 2019.....Ett fantastiskt år på många sätt men också en del tråkigheter. Men sånt är livet...det går upp och ner.

Nu ser vi fram mot 2020...ett spännande år...

Vi firar 30 år som Springerägare, 20 år som uppfödare och dessutom fyller vår drottning Wilma och hennes syskon 10 år♥ Det blir mycket att fira!!

Vi ser också fram mot vårens valpkull efter Tezzie...förmodligen blir det ytterligare en kull 2020/2021 .

Vi önskar er alla ett gott slut på 2019 och ett riktigt Gott Nytt År 2020!!!

 

 

Andra helgen i december styrde vi färden mot Helsingfors...två dagars utställning...Helsingfors Vinnarutställning dag 1 och Finsk Vinnarutställning dag 2. Med oss hade vi Stella och Pedro. Dag 1 blev Pedro 3a(av 9) i juniorklass med CK, Stella fick excellent och avtackades som sista hund inför placering.  Dag 2 blev Pedto 4a(av 9) med CK, Stella fick även denna dag excellent och avtackades igen som sista hund . Hon visades idag av matte Johanna som gjorde det jättebra!! Vi hade en jättetrevlig resa tillsammans med Lena och Camilla,  kennel Lelica's.

Därmed avslutar vi detta år som varit fullt av glädjeämnen  och tar en liten paus inför nya äventyr 2020.

Nästa år blir lite speciellt för oss.

Vi firar 30 år som Springerägare och 20 år som uppfödare!!

 

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!!

Vi börjar med den glada nyheten att "Tezzie" Fire'n Ice Divine Secrets är ögonlyst och gonioskoperad u.a.

Nu fortsätter planeringen inför valpkullen till våren. Vi återkommer inom kort med tilltänkt hanhund.

 

 

Den 9 november blev Wilma utsedd till Södermanlands vackraste Veteran♥♥♥

Tävlingen  är en inofficiell matchshow som anordnas varje år av Södermanlands Kennelklubb. För att få vara med ska hunden blivit BIR veteran under året.

 

 

Vi skickar massor med grattis till matte Anna och "Spader" Fire'n Ice Moment Of Love som på kort tid tagit 3 förstapris i öppenklass viltspår och därmed blivit Svensk Viltspårchampion!!

 

 

15 november var det dags för Norsk Vinnarutställning i Lilleström. Vi hade med Wilma, Mimmi, Pedro och Stella.

Pedro var först ut...han föll inte riktigt domaren i smaken och fick ett VG trots jättefin kritik. Han blev 2a i juniorklassen. Men vi tycker förstås att han är finast ändå♥

Stella fick excellent men var oplacerad i en stor juniorklass.

Jag visade också Mimmis syster Donna- Fire'n Ice Dare To Dream, hon vann öppenklassen med ck men blev inte placerad i bästa tikklass.

Sedan var det Mimmis tur...Hon showade på som vanligt och vann championklassen med fantastisk kritik...Hon blev sedan 2a i bästa tikklass och fick cert och nordiskt reservcert. Det gör att Mimmi blev Norsk och Nordisk Utställningschampion!! Vi är så glada!!

Wilma var som vanligt showig med viftande svans♥ Hon vann först tikarnas veteranklass och blev då Norsk Veteran Vinnare-19. Hon blev utplockad till placering i bästa tikklass men tackades av som sista hund. Sedan slog hon hanen och blev bästa veteran. Vi gick in i finalen men blev inte placerade.