Om oss

ROGER

 Jag är 70  år och gift med Désirée. Vi lever ett lugnt och tryggt  liv tillsammans. Från tidigare äktenskap har jag fyra barn, en son och tre döttrar. Har även tre barnbarn Elliot, Nils och Love. Jag har arbetat som svetsare men är nu en "glad pensionär".
Jag har ett stort bilintresse, har alltid gillat amerikanska bilar och dom som jag haft är bla  Cheva, Buick, Oldsmobile, Ford Galaxie och Corvette, men 2006 slog jag till och köpte en Ford Thunderbird-66. Det var en riktig utmaning "mycket rost att laga" men jag fick den klar till slut. Min fritid ägnas mycket i garaget. Det blir många timmar där, speciellt vintertid då T-birden ska servas inför sommaren, tur att då  ha förstående partner som delar ens intresse även om min fru inte tycker om att meka så är hon liksom jag mycket bilintresserad.

Åka på cruisingar och pyssla med huset är väl en del av mina övriga intressen, samt umgås med vänner.                      

DÉSIRÉE

 Jag är 56  år och gift med underbara Roger. Vi lever ett lugnt och harmoniskt liv tillsammans. Jag har inga egna barn men är så klart barnkär ändå. Jag arbetar som personlig assistent, ett arbete som jag trivs väldigt bra med.
Har gillat amerikanska bilar så länge jag kan minnas, min favoritbil är en Cheva Bel air-57. Har många intressen som cruising, matlagning och hemmet  så klart men mitt största fritidsintresse är handarbete (stickning, virkning och broderi). Ett annat intresse som jag har börjat ta tag i är att spela gitarr, gick en kurs för många år  sen men tyvärr så rann det ut i sanden. Jag tycker om att sjunga (var med i flickkören i mitten på -70talet) så det skulle vara roligt att spela till det man sjunger.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 17:59
FÖRSTA SIDAN har mottagit 2
11.07 | 04:41
SANDVIKENCRUISNG2013 har mottagit 2
11.07 | 04:40
SANDVIKENCRUISNG2013 har mottagit 2
02.04 | 01:07
RÄTTVIK 2013 har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS