Välkommen till Gizmo´s sida

Veterinärbesök

28/9-18. Idag var jag , Husse o Matte till Norra djurkliniken i Gävle. Det var dags för den årliga hälsokollen och vaccination. Allt var bra med mig
🙂 🙂

Veterinärbesök


3/10-17  Idag var det dags att åka i den där transportburen igen (det tycker jag inte om).
Det var dags för ett årligt besök på Norra djurkliniken i Gävle, dit Husse och Matte tar mig en gång om året för vaccination och hälsokoll. Allt var bra med mig och jag har så fina tänder sa veterinären "en stor och fin kille".
Tänk att man kan bli så trött efter att åkt bil.

Vår katt Gizmo

Här kan du läsa och se bilder på våran katt Gizmo. Han är född 5 juni -08 och han kom till oss 13 september -08. Vi har haft katt båda två men Gizmo är speciell han. Vi skämmer bort han lite extra på fredagarna, då får han räkor för då är det helg. Han tycker om att rulla runt i gruset och bli kliad på magen.

Var är husse och matte

Undrar var  husse och matte är? Javisst dom är  ju på Åland på en där bilutställningen och cruisingen. Dom kommer väl hem snart får jag hoppas. Det är iaf en snäll person som kommer och lägger upp mat åt mig och klappar om mig, Camilla heter hon.

Veterinärbesök

8/7-09. Idag har Gizmo varit till veterinären och blivit kastrerad och öronmärkt.  Nästa gång vi ska dit igen blir i oktober,  då det är dags för den årliga vaccineringen.

Leksugen

  Gizmo och husse i lektagen. Kom igen husse så leker vi! Det här är nog den roligaste leksaken Gizmo har, det är en pappersbit  som är ihoprullad och fastknuten på ett  snöre.                                       

Veterinärbesök

   26/10-09. Vaccinationsdags och valboresa. Har varit hos veterinären i Gävle och blivit vaccinerad. Fick även följa med matte till  Jennys hund och katt i Valbo  där matte köpte torrfoder åt mig. Det är så bra där och man får alltid en leksak, idag fick jag en tygråtta , mums...                          

Gizmo och husse

6/11-09. Här har vi det bra, husse och jag.
6/11-09 Här har vi det bra, husse och jag.

Varmt i solen

Det är inte lätt att vara katt så här varma dagar. Gizmo försöker gömma sig för solen.

Veterinärbesök

27/10-10. Idag har matte och jag varit på Norra djurkliniken i Gävle. Där blev jag vaccinerad och kontollerad. Allt bra med mig så nu dröjer det ett år tills det är dags igen.

Myskväll

22/1-11. Mys i soffan med husse och matte.

Veterinärbesök

27/10-11. Idag har matte och jag varit till Norra djurkliniken i Gävle. Det var dags för den årliga vaccineringen och samtidigt så blev jag hälsoundersökt. Allt var bra med mig och mina tänder var jättefina sa veterinären.

Veterinärbesök

7/11-12 Idag blev det ett nytt besök hos veterinären. Mitt klämsår på svansen visade sig vara ett kattbett som var infekterat så nu har jag fått penecillin som jag ska äta i 10 dagar. Veterinären passade på att väga mig för att se hur stark dos jag ska ta. Vågen visade på 4,8 kg.  Jag fick ett rött fint bandage på svansen som ska sitta några dagar så jag inte  slickar på såret.

Veterinärbesök

30/10-12. Idag har jag och matte varit på norra djurkliniken i Gävle för vaccination och årskoll. Allt var bra med min förutom att jag har ett klämsår på svansen. Veterinären rakade bort lite päls från svansen för att lättare kunna se hur det såg ut. Det var ett sår som var lite inflammerat, han sköljde det med alsolsprit och sa åt matte att forsätta med det hemma också. Om det inte blev bättre så skulle vi återkomma och så skulle jag få penecillin.

Veterinärbesök

4/11-13.  Vaccinationsdags. Idag har matte och jag varit på Norra djurkliniken i Gävle. Där blev jag vaccinerad och hälsoundersökt. Allt var bra med mig - en riktig fin kille sa veterinären.

Veterinärbesök

28/10-14.  Idag var jag och matte till Norra djurkliniken i Gävle. Det var dags för vaccination och hälsoundersökning. Allt bra med mig sa veterinären -  en riktig stor kille har du blivit, vågen visade 5,5 kg och mina tänder var så fina.

Veterinärbesök

30/9-15.  Idag var jag, husse o matte till Norra djurkliniken i Gävle.  Där fick jag den årliga vaccinationen samt blev hälsoundersökt. Allt var bra med mig och veterinären tyckte att jag var stor och fin.

Veterinärbesök

30/9-16. Vaccinationsdags. Idag har jag,matte o husse varit på Norra Djurkliniken i Gävle. Där blev jag hälsoundersökt och fick den årliga vaccinsprutan. Allt var bra med mig.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 17:59
FÖRSTA SIDAN har mottagit 2
11.07 | 04:41
SANDVIKENCRUISNG2013 har mottagit 2
11.07 | 04:40
SANDVIKENCRUISNG2013 har mottagit 2
02.04 | 01:07
RÄTTVIK 2013 har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS