Hur det hela började
Lite historik och tankar framåt
Vi har alltid haft ett stort intresse för nöjesfält av olika slag. Familjen har varit runt om i Europa och åkt berg och dalbanor och besökt spökhus förutom Liseberg och Gröna Lund i Sverige har vi besökt Euro Disney i Frankrike, Six Flags i Holland, Heide Park i Tyskland, Blackpool Pleasure Beach i England, Tivoli och Bakken i Danmark samt Tusenfryd i Norge.
Att ha en egen nöjesattraktion har alltid varit lite av en dröm allt i från det första spöktåget vi byggde hemma i pappas ladugård till Töfta spöktåg och nu Spökhuset Grästorp.
Inför byggandet av Spökhuset Grästorp var målet att hela tiden utveckla och göra det bättre. Det får aldrig bli klart utan man måste hela tiden förnya attraktionen så att man som besökare kan komma tillbaka flera gånger och få en ny upplevelse varje gång. Målet var också att skapa teman som finns i mer "klassiska spökhus" med en blandning av animationer, illusioner och aktörer som gör det till en skrämmande men ändå rolig upplevelse. Även om vi inte har haft öppet Spökhuset för besökare längre än sedan mitten av november -07 har vi redan gjort ett antal förbättringar och mer har vi på gång.