Gästbok
Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Jenni Fradelos, den 31. okt, 2010
Hej.. tack för en oförglömmlig fredagskväll 29/10-10 Jag kommer att skicka lite bilder på våran kväll snart. Spöka på Hälsningar Jenni den nygifta 40 åringen :-)


E-post:
Skrivet av Ann-Charlotte "Ankan", den 24. sep, 2010
Hej Lotta! Jösses hur kunde jag glömma att skriva här efter vårt besök, måste vart chocken som inte släppt förrän nu :) Tusen tack för ett trevligt/läskigt arrangemang. Hoppas du själv hämtat dej från chocken av våran stökiga (och kissnödiga) grupp. Nästa gång ska jag INTE gå själv, kändes fruktansvärt utlämnat...*stackars mej*
Puss å kram ditt gamla spöke!


E-post:
Skrivet av Eva Hansson, den 15. jun, 2010
Tack för en oförglömlig födelsedag.14 juni 2010. Kanonkul och skrämmande. Kommer säkert åter.


E-post:
Skrivet av Lennart Odelholt, den 12. jun, 2010
Var med ett gäng och besökte spökhuset i dag och det var en upplevelse ska jag säga,det var väldigt bra upplagt för spänningen steg för varje som gick in där och när man satt och hörde dom som skrek sig genom spökhuset,så förväntningarna uppfylldes med råge,som sagt var det var en upplevelse som man inte glömmer i första taget,återkommer säkert!


E-post:
Skrivet av Larsson familjen, den 21. apr, 2010
Det var en alldeles förträffligt rolig, hemsk och nervkittlande timme i Spökhuset i Grästorp vi hade. Vi skrattade och skrek om vartannat, andra skrek mer och den som skrek mest hade innan hon gick in sagt orden "hur rädd kan man bli, egentligen!?!" med lite lätt förakt för övriga som hade hörts skrika...
Vi hälsar alla spöken
Familjen Larsson


E-post:
Skrivet av Johan Hjelm & Tomas Lundgren, den 28. nov, 2009
Detta var en skräckupplevelse som heter duga. . Ett besök räcker att sätta skräck som tar tid om man får frågan att gå igen.....Johan var så rädd att glasögonen immade igen. När Tomas trodde det var lugnt var det dax igen, spökena följde efter. Vi vill säga så här : Vi vågade , törs du????
Vi vill tacka till spökena Bodhalls för en oförglömlig kväll.


E-post:
Skrivet av Camilla Svensson, den 24. nov, 2009
Tack för en jätteläskig kväll fredagen den 13/11. Det var det värsta jag varit med om. jag har aldrig varit så rädd. Jag kommer aldrig våga komma tillbaks. Men det är absolut ingen kritik. Det var SÅ bra gjort. Mvh Den gallskrikande Camilla


E-post:
Skrivet av Katarina Olsson, den 6. nov, 2009
Det var läskigt klockan 7 igår när vi trodde att vi bara skulle på ett tråkigt museum...men det visade sig inte vara så tråkigt T_T men det var väl ett minne för livet antar jag."^^
Jag märker att jag tittar bakom mig ganska ofta ända sen igår.
Det var kusligt men ändå roligt...efter man hade gjort det ^^
Jag föredrar dock att skrämma andra än att själv bli skrämd. :P
Jag rekommenderar detta och även om man gillar att titta på skräck så kan man fälla tårar när dom öppnar dörren...för då tittar man ju inte bara på då är man med i själva skräcken...;) >.Tack~~


E-post:
Skrivet av zeke varg, den 25. okt, 2009
Hej Stefan !
Kusligt värre detta,hade ingen aning om att Du faktiskt är ett bokstavligt spöke! Ruggigt bra verkar hela detta koncept . Nu förstår jag, å andra sidan (hm!), bättre varför Grästorp kan gå fram som ett rysligt gastkramande(spök-)tåg för alla andra, i denna 2:a, för oinvigda skenbart något andefattiga serievärld !
Grattis !
Spöket Gusten på kusten


E-post:
Skrivet av Pernilla Sandin, den 11. okt, 2009
Hej!

tack för ett oförglömligt minne från ljusfestivalen igår....ni är bara bäst!
Barnen tyckte det var sååå kul.INGA mardrömmar här inte...hihihihi...
kram Den utflyttade Pernilla med alla barnen...


E-post:
Webbsida: www.pennyshouse22.blogspot.com
Skrivet av Lotta Svärdh, den 24. sep, 2009
Hejsan!
Så roligt att veta hur du använder sakerna vi säljer! Om vi kommer till Grästorp så tar vi definitivt kontakt med dig för en visning ;-).
Hälsningar Lotta & Anders Svärdh, Bodega AB


E-post:
Webbsida: www.bodega.se
Skrivet av Annelie , den 29. jul, 2009
Stort tack för en ordentlig adrenalinkick hos er i går! Även om vi var ett ovanligt(?) lättskrämt gäng som inte klarade att stå på fötterna, så var ALLA supernöjda med besöket. Samtalsämnet under resten av möhippan var givet. Ni är helt suveräna! TACK!!!


Skrivet av Veronica, den 18. jul, 2009
Ni har verkligen avancerat! kul!!


E-post:
Skrivet av Ulrika Mellqvist, den 30. mar, 2009
Hej och tack så hemskt mycket för en lyckad lördag då vi fira ett par som gift sig.
Vi kommer åter...


E-post:
Skrivet av Johan Svensson, den 10. feb, 2009
Hej! Vill bara tacka för att ni satte skräck i herrklubben Dröm 11:an den 7/2 2009. Helt suveränt jobbat av er allihop! Tack och på återseende!


E-post: