Hundens regler

                                     
                               Cyklar:
 tvåhjuliga motionsmaskiner, uppfunna för att vi hundar ska kunna kontrollera sin vikt på ett effektivt sätt. För att uppnå maximal effekt bör du gömma dig bakom en buske och sedan störta fram, skälla högt och springa bredvid den några meter. efter detta brukar människan svänga och falla ner i buskarna, varpå du kan strutta iväg för att invänta nästa motionspass.
 

Dregla:
 
Är vad du gör när dina människor har mat och du inte har det,. För att göra detta på rätt sätt måste du sitta så nära dem du bara kan, se ledsen ut och låta dreglet droppa ner på mattan, eller ännu bättre, i deras knän.


Dövhet:
 
Detta är en sjukdom som drabbar hundar då deras människor vill att vi skall komma in, men vi vill stanna ute. Ett vanligt symtom är ett meningslöst stirrande på människan, och sedan springa i motsatta riktningen.

Hundsäng:
Vilken mjuk och ren yta som helst, Exempel är de vita sängkläderna i gästrummet eller de nyuppuffade kuddarna i vardagsrummets soffa. 
En rem som fästes i ditt halsband, som gör det möjligt att föra din människa vart än du vill att han/hon ska gå.

 
Sniffa:
En social vana som du använder dig av då du möter andra hundar. Placera din nos så nära den andra hundens bakdel du kan och andas djupt och länge. Upprepa ett flertal gånger, eller tills din person får dig att sluta.
 

                 Soffa:
 
är för hundar vad servetter är för
människor. Efter du har ätit färdigt är det artigt att springa fram och tillbaka framför soffan och torka dina morrhår. 


Soptunna:


en behållare som dina människor och grannar ställer ut en gång i veckan för att testa dig. Du måste stå på bakbenen och försöka få av locket med din nos. Om du gör detta helt korrekt belönas du med margarin paket att slita sönder, köttben att tugga på och mögliga brödbitar att gräva ner i rosenrabatten.


Papperskorg:
 
detta är en hundleksak fylld med papper, kuvert och gamla godisförpackningar. Då du är uttråkad, vänd papperskorgen upp-och-ner och sprid samtliga papper över hela huset eller lägenheten tills din människa kommer hem.


Åska:

  Detta är en signal om att världen är på väg att gå under. Människor brukar konstigt nog behålla sitt lugn under dessa åskväder, så det är av största vikt att varna dem genom att darra okontrollerat, flämta och flåsa, rulla med ögonen och följa dem hack i hälarna