Bloggen

Första gången i en bassäng för Julia, torsdag den 18 oktober 2012.

Vardagen har börjat få sruktur och resorna till stallet vållar ingen oro längre. Roger och Julia trivs mycket bra ihop. Min fundering gäller detta med sömnen. Från att ha sovit max 9 timmar/dygn sover Julia nu 8 timmar/natt (totalt, ej sammanhängande) ungefär och 2-4 timmar fördelat över resten av dagen. Är det normalt och i så fall, kommer våra kvälls- och nattrutiner att hålla i sig? Ingen är då gladare än jag, jo Roger förståss...

Som spädbarnsmor är en dusch en lyx i tillvaron. Nu har jag dock hittat den perfekta barnvakten när jag duschar: Tvättmaskinen.

Så här gör du: Ha en tvättmaskin i samma rum som du har duschen/badkaret. Ladda maskinen och sätt på den. Lägg barnet på ett mjukt underlag framför maskinen så att barnet har luckan väl i sitt synfält. Kliv sedan in i duschen och njut av en (förmodligen) välförtjänt rengöring medans ditt barn liger förstummad framför den snurrande tvätten som tydligt syns genom maskinens glasruta.

Har du tur hinner du både besöka toaletten, duscha och snygga till dig inför dagen medans barnet ditt ligger nöjd och tittar på den färgglada tvätten som snurrar runt, runt, runt.

"En prutt kommer aldrig olägligt och en rap är aldrig objuden."
Roger Lilja
"Allt börjar med en tanke som blir en fantasi och som utvecklas till en idé innan det blir till verklighet."
Min egen tanke.
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS