Lasse Ekholm

Välkommen till Lasses hemsida


BÖCKER

Min hemsida handlar mest om böcker jag skrivit. Jag hoppas att det skall vara till glädje för de skolor och bibliotek där barn och ungdomar aktivt jobbar med böckerna.


Skriv gärna till mig, kom med synpunkter. Jag vill gärna hålla kontakt med mina läsare på det här sättet, när jag inte längre har ork med så många besök i skolor och bibliotek. Så länge jag orkar svarar jag på era frågor.
Min adress: lasse.ekholm@comhem.seDAGBOKSHAIKU

Att skriva dagbok i form av haikudikter är dagens skrivgymnastik för mig. Att ta en promenad, hitta en stämning och att formulera den i  så få ord som möjligt är en suverän skrivträning. Dessutom ger den mig varje morgon anledning till en promenad med kameran. Också lite lek med bilder i Photoshop Elements ingår i varje morgons sysslor. 

Jag har hållit på med det här sedan i januari 2009 och nu skulle det vara ett nederlag att sluta. Vad vore en morgon utan min vanliga promenad med kameran! 
 Ett urval av det senaste årets haikubilder hittar du under fliken DAGBOKSHAIKU. Tidigare dagboksbilder finns på min Facebook-sida.