Power Love Of Fames Blogg

Power Love Of Fame och jag deltog på SKK Vinnarutställning den 4 december 2016. Fame tilldelades priset Very Good och placerad som 1. a i ÖKL öppen klass.

Därmed fick vi våran 2,a biljett för att kunna erövra Norskt och Finskt viltspårchampionat nästa år.

Matte lade ett finskt viltspår till mig vid 18.00 tiden igår och var klar med det vid 19.00 tiden.

Jag har spårat i dag...regnet öste ner över oss då vi tog oss mot Mälarens marker. I vildsvinskogen visade sig att spåret låg... och jag fick söka ut för att söka spårlegan. Markerade alla 4 st. legor. Fick en viltstörning som säkert tog ca 3 minuer för att lösa den på egen tass. Vi hade precis passerat ett stort kärr och flera vattenfyllda bäckar när det hände att jag tappade spåret. Det går en motionslinga precis i närheten av den största bäcken...och det vart lite huvudbry att finna spåret på nytt. Nå...väl..det löste sig och strax efter kom den oblodade återgången. Löste den problemfritt men ringade för säkerthets skull ett varv x-tra i den. Efter den sista legan, jag markerade genom att stanna till och nosa, så matte uppmarksammande den,...så stack spåret ut på äng med en tvärgirig vinkel...sparng några galopp språng för att hinna nosa upp det igen. I nästa tvärvinkel gick spåret in i skogen. Spårslutet. Jag måste stå helt stilla när jag hittar älgbenet. Matte står ett tag och säger ingeting. Jag inväntar kommandot varsegod. Då jag fått kommandot och matte tagit loss det stora benet med klöv så får jag lägga mig till ro bredvid det och smaska på det!  GOTT!

Spåret var ca 12-1400 meter långt med 1/3 dels liter blod (skvättat på svamp som dras). 4 Legor i spåret samt i spårstart och spårslut.

Återgången 10 x 2-5 x 15 meters blod uppehåll.

Tid 32 minuter med tappt på ca 2-3 min/viltstörning.

17 h gammalt.

Fick massor med beröm av matte!

Jo, jag äter på assiett på köksbordet precis som alla ni människor gör!

Senaste kommentarer

02.10 | 10:44

Hej Camilla!
Det står i kontakt i menyn.
MVH
Marita

...
02.10 | 10:03

Imponerad av din sida. Var finns dina kurser.

...
27.05 | 20:41

Hej Marita, jag vill anmäla mig till din norsk/finska viltspår kurs med de nya datumen 7-9 aug 2020.
Hälsningar Ingela

...
08.05 | 14:58

Även jag undrar var kursen 26-28 juni hålls? mvh

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS