Grattis 2012

Elevernas resultat 2012

Stort Grattis till hundförare Henrik och Borderterriern, Siri, som den 7 maj 2012 klarade anlagsprovet med väl godkänt! 😀 Utmärkt jobbat!

Stort Grattis   till hundförare Karin och A ustralian shepherd, Koster som den 28 maj 2012 klarade anlagsprovet, trots älg på spåret ca 100 m! 😀 Utmärkt jobbat!

Stort Grattis till hundförare Ylva med hundarna Märta och Dixie som  den 31 maj 2012 deltog i SVJF Prov.Ylva skrev " Hallå Marita, nu har vi genomfört proven (i ösregn) och det gick riktigt bra för Märta och vi kom på andra plats för Olandskretsen och därmed som första reservför att representera kretsen i distriktsmästerskapen. Med Dixie gick det mindre bra och vi kom på sista plats (3:e pris). Clutcitat. Mycket bra jobbat! 😀

Stort Grattis   till hundförare Nisse med hunden Nathalie,(Natta) som den 18 juni 2012 klarade anlagsprovet med full pott! 😀 Utmärkt jobbat!

Stort Grattis   till hundförare Patrik och hunden Fenya, Hälleforsare, som den 18 juni 2012 klarade anlagsprovet med full pott! 😀 Utmärkt jobbat!
Stort Grattis   till hundförare Patrik och Jämthunden Frost som den 18 juni 2012 fick 1:a Pris och HP (hederspris) i öppen klass ! 😀 Utmärkt jobbat!

Stort Grattis   till hundförare Henrik och hunden Siri, Borderterrier, som den 18 juni 2012 fick 2:a pris i öppen klass! Bra jobbat trots viltstörning! 


Stort Grattis   till hundförare Nisse med hunden Nathalie,(Natta) som den 3 juli 2012 fick 1: Pris i ÖKL
Utmärkt jobbat 😀!


Stort Grattis   till hundförare Pia med hunden Dio av rasen Bracco italiano som den 6 Juli 2012 klarade anlags provet och fick omdömet som en utav spårdomarens bästa hundar för året! 😀 Utmärkt jobbat!


Stort Grattis
   till hundförare Patrik och hunden Fenya, Hälleforsare, som den 31 Juli 2012 fick  1:a Pris i ÖKL . Utmärkt jobbat! 😀
Stort Grattis   till hundförare Patrik och Jämthunden Frost som den 31 Juli 2012 fick 1:a Pris och HP (hederspris) i öppen klass ! Utmärkt jobbat! 😀 Nu har Frost bara en 1:a kvar till sin titel SE VCH!

Stort Grattis   till hundförare Patrik och Jämthunden Frost som den 6 augusti 2012 tog sitt 3é raka 1:a Pris i ÖKL och därmed  SE VCH titeln!
Utmärkt jobbat! 😀 

Stort Grattis till hundförare Patrik och hunden Fenya, Hälleforsare, som den 6 augusti 2012 fick  1:a Pris i ÖKL . Utmärkt jobbat! 😀 Nu har ni bara ett första pris kvar till SE VCH titeln!Stort Grattis till hundförare Patrik och hunden Fenya, Hälleforsare, som den 11 augusti 2012 fick  1:a Pris i ÖKL och SE VCH titeln! . Utmärkt jobbat! 😀
Stort Grattis   till hundförare Patrik och jämthunden Frost som den 11 augusti 2012 fick 1:a Pris och HP (hederspris) i öppen klass ! Utmärkt jobbat! 😀 


Stort Grattis   till hundförare Anna-Karin och hunden Bella av rasen Nova Scotia Duck Tolling Retriver, som den 25 september klarade anlags provet! 😀. Utmärkt jobbat!


Stort Grattis   till hundförare Anni och hunden Teppz, av raserna karelsk björn-Jämthund, som den 2 oktober klarade anlags provet!  Utmärkt jobbat! 😀

Stort Grattis   till hundförare Anna och hunden "Sylve", av rasen Norrlands spets (lös jagande jakthund), som den 29 oktober klarade anlagsprovet!
Utmärkt jobbat! 😀

Stort Grattis   till hundförare Catharina och hunden "Nikki", golden retriever, som den 29 oktober klarade anlagsprovet! Utmärkt jobbat! 😀 Catharina skrev några rader i gästboken den 30 oktober så läs gärna mera där!

Stort Grattis   till hundförare Britta och hunden Hippie, av rasen Collie, som den 23 oktober klarade anlagsprovet! 
Utmärkt jobbat! 😀


Stort Grattis   till hundförare Lena och hunden Alfa, Tysk schäfer, som den 1 november 2012 klarade anlags provet med bravur! Utmärkt jobbat! 😀
Lena skrev:
"Hej Marita!
Nu har Alfa fått godkänt i anlagsklass.
Vi gick för en domare som heter Mikael Joelsson här ute i Haninge .Han var helt lyrisk över Alfas arbete och sa att det var det bästa anlagsprov han sett på flera år och att hon absolut var ett ämne för eftersök!
Så här har han skrivit i omdömet:
“Mycket lovande ekipage hunden spårar med en noggrannhet som sällan visas vid anlagsprov. Diplom utdelat.”
Vår tid var 17 minuter.
 
Tack Marita för allt du har lärt oss!
Vi vill gärna gå fortsättningskursen (öppen klass) för dig i vår. Kommer du skicka ut mejl när det blir dags? " Slutcitat.


Viltspår Champion 2012

                                                               
Viltspår Champion 2012            SE VCH Titel
Jämthunden Frost. Ägare och hundförare Patrik Morsten.

Viltspår Champion 2012


                                                   


Viltspår Champion 2012          SE VCH Titel
Hälleforsaren, Fenya 1 år. Ägare och hundförare Patrik Morsten

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.06 | 19:19

Hej undrar om drever får gå viltspår i Danmark? Är sv vch

...
16.01 | 11:19

Hej ! Är intresserad av anlagskkass viltspår

...
02.10 | 10:44

Hej Camilla!
Det står i kontakt i menyn.
MVH
Marita

...
02.10 | 10:03

Imponerad av din sida. Var finns dina kurser.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS