Välkommen till Maritas gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Brittis, den 26. feb, 2011
Hej Marita!
Jag har varit hemma i stora staden i ett dygn, men är nu tillbaka till naturen igen. Jag var ute med hundarna i dag och såg en stor älg som stod och glodde på oss, men det glömde jag att skriva på min hemsida kom jag just på. Du skriver så bra och mycket på din hemsida, så det är roligt att läsa den. Här ser du hur jag matar mina utefåglar här på tomten!
Vad bra att det går så bra med tänderna och läkningen. Lycka till!!
Kram
Brittis
E-post:
Skrivet av Brittis, den 23. feb, 2011
Hej Marita!
Du har fullt upp med dina djur i Kallhäll du och jag har det här ute på landet. 25 grader kallt varje natt och det har snöat i två dagar, så jag har skottat både i går och i dag. Den första snön föll ordentligt 22 okt-10 och jag hade då strömavbrott i 8 timmar, så det var då jag bestämde mig för att köpa min täljstenskamin och den har jag haft användning för ska jag säga.
Du ska ha det så bra och hoppas lilla kissen blir bra och du också med dina tänder. Jag kämpar ännu på med mina tänder, men vet ej när jag kommer i din situation. Jag bävar för eländet och dyrt är det också.
Kramar
från
Brittis och djuren
E-post:
Skrivet av E, den 20. feb, 2011
Http://myfamilylife.zoomin.se/blogg.html
Skrivet av Marita (innehavare av hemsidan), den 18. feb, 2011
Brittis!
Du är helt UNDERBAR som har hjärta att tänka på våra vilda djur!
Massor med HJÄRTE-KRAMAR från mig, djuren och mina ankor:>)
Skrivet av Brittis, den 17. feb, 2011
Hej Marika!
Jag bakar inte, men jag har fullt upp med att ge alla mina djur mat här ute, som jag köper mat till, ler. Jag köper, 25 kg säckar med solrosfrön, potatis, morötter och äpplen i kilovis. Tung att bära hem. 7 rådjur, massa harar, 2 rävar och en massa fåglar som behöver mat och kommer och äter här.
I dag fick jag en extra hund med, när jag var ute med mina hundar. Den ville inte gå hem alls. Jag tog hem honom för jag hittade ett nummer i örat, men det gick inte att läsa, så jag fick klippa bort en massa hår i hans öra, för att kunna läsa numret. Han var så snäll och foglig. Jag ringde till SKK som hjälpte mig och hitta ägaren. Innan hade jag ringt till grannar och polisen, men ingen saknade denna lilla welsh springer spaniel hane. Han hade ett fint halsband med ett stort metallben hängande, men inte stod det något tel nr där inte. Jag ringde på de tel. nr. som jag hade fått av SKK, men tel nr hade upphört. Fick ringa till en massa folk med samma namn och till slut fick jag tag på rätt ägare. Jag tänkte på ifall mina hundar skulle springa bort, så skulle jag vara jätte orolig, så vad gör man inte för sina medmänniskor och djur.
Skrivet av Brittis, den 14. feb, 2011
Hej Marika!
Du bara bakar och bakar, men jag vet ankor som blir jätte glada. Jag hade 25 grader kallt i natt och nu har jag det igen, så det kanske blir ännu kallare i natt. Jag eldar som bara den och gör lite stamtavlor till de två sista undulatungarna.
Kram
Brittis
Skrivet av Xaver and Xena, den 3. feb, 2011
Zufällig sind wir hier gelandet bei unserer Wanderung durch das Internet. Wir finden die HP super und hinterlassen aus diesem Grunde unsere Pfotispuren. Wir wünschen weiterhin viel Erfolg die Samtschnuten Xaver und Xena
Skrivet av Marina, den 31. jan, 2011
Hej hej igen

Kikar in för återbesök och önskar dig en fin ny vecka som kommer. Jag har varit sjuk här i förra veckan med 40 graders feber... influensa.

Ha det så bra.
Vänliga hälsningar

Skrivet av Marina, den 27. jan, 2011
Hej
Tittar in en stund och läser i din dagbok.
Läste om den där händelsen där du skriver om lapphunden och 2 stycken Rottweilers. Tragiskt när det blir så. Saknar den där regnbågsdikten. hade för mig att jag såg den härrom dagen. Vet inte om jag såg i syne, verkar som den är borta nu.

Ville tacka dig för dina fina ord hos mig härrom dagen och du är varmt välkommen tillbaks. Önskar dig en fin helg i förskott. Du är guld värd. Kram

Vänliga hälsningar

Skrivet av Marina, den 25. jan, 2011
Hej
Tusen tack för dina vänliga ord i min gästbok och din fina varma omtanke. Ja, det är jobbigt när kära husdjur vandrar över till regnbågshimmeln. Har varit inne i din dagbok, har inte hittat den ännu. Vilket datum finns den någonstans? Antagligen är jag blind som inte ser den.

Jag fastnade en annan grej i din dagbok, den som du skrev Lördagen den 22 Januari, håller på leta efter dina fiskar där i ditt album, men hittar dem inte där ännu. Har inte kommit så långt, är på sidan 3 bara där.
http://www.expressen.se/levabo/1.1709109/lasarnas-bilder-mitt-hem?image.arcive.page=1
Vilken sida ligger fiskarna på den sajten, såg att det är över 50 sidor att bläddra igenom. Du kanske kan hjälpa mig att hitta dem.

Okej, så du har bott i Falkenberg, det där hönsslakteriet i Varberg känner jag inte till tyvärr, men vi hade ett vanligt slakteri inne i Varberg som ligger vid Lassabacka, intill bostadsområdet Lugnet.
En stor kram tillbaks.
Vänliga hälsningar

Skrivet av Marina, den 25. jan, 2011
Hej
Det var ett tag sedan sist och undrar hur ni har det och mår och så. Hos mig får livet gå vidare trots året inte har börjat så bra.

Fredagen den 7/1 2011 så somnade älskade Sango in och vandrade över till hundhimmeln och han blev dryga 12 ½ år gammal. Sango var en Soft coated wheaten terrier av den amerikanska pälsvarianten. Saknaden och tomheten är enormt stor.
Älskade denna hund. Han var så genomsnäll och mycket trevlig att ha att göra med.

Önska dig en fin Tisdag.
Vänliga hälsningar

Skrivet av Marika, den 16. jan, 2011
Hej och god fortsättning på det nya året ! Tack för din hälsning ..Trevlig sida du har och intressant läsning
Hälsningar
Marika
E-post:
Skrivet av Anna, den 8. jan, 2011
Hejsan! Vilken hemsida du gjort. Underbara bilder, trevligt skrivet och vilken energi du verkar ha. Hade med min griffon hane till stallet men han är för svartsjuk, så ha ska bita hästarna... Långhårig schäfer är en favorit för mig men blev en griffon då jag bor i lägenhet:)
Lycka till, kikar in senare igen
MVH Anna
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Carola och Trick, den 8. jan, 2011
Hejsan
God fortsättning på det nya året!
Tackar för trevligt samtal häromdagen!
Kramar från oss alla!
Webbsida:
Skrivet av Alla Fällman, den 26. dec, 2010
Hej! God fortsättning på Julen och ett Gott Nytt År!
Alla och Kurt-Elis Fällman.
E-post:

Senaste kommentarer

02.10 | 10:44

Hej Camilla!
Det står i kontakt i menyn.
MVH
Marita

...
02.10 | 10:03

Imponerad av din sida. Var finns dina kurser.

...
27.05 | 20:41

Hej Marita, jag vill anmäla mig till din norsk/finska viltspår kurs med de nya datumen 7-9 aug 2020.
Hälsningar Ingela

...
08.05 | 14:58

Även jag undrar var kursen 26-28 juni hålls? mvh

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS