Lagda spår Svenska, Norska, Finska

LAGDA SPÅR

 

 

                                          

                    START  Januari - December varje vecka!

                                     ( Anlag  (nybörjare) spårar vid helt snöfri mark)

           Lagda spår, tid efter överenskommelse. Vardgar och söndgar!

 

 Du kanske jobbar och inte har tid att lägga egna spår...då är lagda spår perfekta!

-för dig som tränat själv men som önskar ha en bedömning/ mer kunskap/ om ni är redo för spårprov- eller bara vill träna mer i våra vildtäta marker.

AVG. för svenskt lagt spår 500 kr anlags klass ( lagt 2-5 h ) ÖKL 600 kr (lagt 12-24 h ) inkl. blod, skank och medföljande instruktör.

 

Efterspår

Gå redan lagt spår efter annan hund 300 kr (anlag och öppenklass). Ibland kan det vara bra att testa hur sin hund efterspårar där en hund redan spårat. Dels så ser du hur din hund följer spåret hur det är lagt eller hur tidigare hund spårat det. Vid skarpa eftersök kan hända har redan en hund spårat och du ska ta vid...en spännande upplevelse! 

 

Har du aldrig tränat viltspår föreslår jag att du går en privat kurs á 900 kr. Ca 4 h. Du får lära dig grunderna för att själv komma igång på egen hand i anlag eller öppen klass. 

Prova på viltspår en dags kurs. Här får du tillsammans med andra intresserade hundägare prova på att lägga ett spår till din hund och några timmar senare spåra det! En spännande dag för att se vad viltspår är för aktivitet och kankse bli tänd på att forsätta på en anlagskurs lite senare under året! Grunden är den viktigaste och i terorin får du veta varför vi lär hunden viltspår, hur spår påverkar hunden och framförallt hur viktig en eftersökshund är vid skadsjuktet eller tarfik kollisioner! Även om du bara vill berika din hund med att få jobba med sin nos så är viltspår den bästa tänkbara aktiviten för din hund !!! 

AVG. för Norskt lagt spår 500 kr inkl. blod skank och medföljande instruktör. Har du aldrig tränat Norskt spår föreslår jag en privat lektion á 950 kr för privat lektion med terori och förslag på spårträning.

Avg. för Finskt lagt spår 650 kr inkl. blod, skank och medföljande instruktör.

Har du aldrig tränat Finskt spår föreslår jag en privat lektion á 950 kr för privat lektion med terori och förslag på spårträning.

 

Viltstörning? Överväxling? 

 Har du problem att din hund växlar över på fäsrkt vilt när du spårar, så finns övningar även för din hund för att lära sig hålla sig till sitt spår, trots viltstöning!  3 x 4 h olika dagar, 2000 kr.

 Välkommen att anmäla dig via menyn senast 1-2 dagar före önskad spårtid!

Jag lägger ditt spår och medföljer varje spårning. Du får tips på träning om ni behöver utveckla er mer i terrämg och vindförhållanden  mm.

Du kan anmäla dig på E- post marita.carlsson57@outlook.com

 

 
 NYHET! MIN FB  sida!
Klicka in Nu!

 

ÖVRIGA KURSER I VILTSPÅR/BLODSPÅR se i MENYN

********************************************************************************************************************************

 

                   

           

                                                    Kursinstruktörens ord

 Min ambition som kursinstruktör är att ge er de bästa redskapen för vad som krävs i denna genre, för att ge er en så bra grund som möjligt för att lyckas med spårprov och för att utbilda din hund inför skarpa eftersök i framtiden!

 

 

********************************************************************************************************************************

 

 

 

 

 

Det sker 13 viltolyckor om dagen med ÄLG i Sverige!

Viltspår är en samhälls nyttig aktivitet! Är det Du och Din hund som kommer eftersöka nästa...älg?

 

 

Cop

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.06 | 19:19

Hej undrar om drever får gå viltspår i Danmark? Är sv vch

...
16.01 | 11:19

Hej ! Är intresserad av anlagskkass viltspår

...
02.10 | 10:44

Hej Camilla!
Det står i kontakt i menyn.
MVH
Marita

...
02.10 | 10:03

Imponerad av din sida. Var finns dina kurser.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS