Nu har vi blvit med hund

Vi är jätteglada över vår nya hund som är 2 år och heter Selma. Hon har varit hos oss nu snart en månad och hon ger oss mycket frisk luft och glädje. Vi är ju nästan pensionärer nu och behöver någon som sätter fart på oss. Det är väldigt lätt att bli lat och tänka att det gör jag i morgon. Tommy ville ju resa innan vi skaffade ny hund men nu får vi ju stanna hemma och ta hand om Selma. Vi var i Norge i somras och det tycker jag räcker med semester ett bra tag framöver.

Ja livet går vidare dag för dag och nu har Malin blivit så stor att hon lämnar bakom sig studenten och skall ta sig vidare i livet. Det var en spännande upplevelse att åka tåg till Helsingborg för att se alla sköna människor och balklädda flickor och pojkar. Vi trodde att vi tagit till i tid men vi fick rusa till tåget för att komma hem. Är det åldern eller är de sega i stan? Skall man behöva vänta på lite mat i en timme? Ja som sagt det är lite lugnare på landet. Varmt har det också varit och jag kan inte rekommendera gips i denna värmen. Jag har ju ramlat och fått min handled gipsad och det känns som en bakugn i hög värme när solen gassar på armen. Tur vi har aircondition hemma i huset. Nu är det lite svalare ute så jag får väl ge mig ut och ge växterna lite vatten. Hej för denna gång.

http://www.hockeysverige.se/article/14858168/video-hampus-forsta-nhl-mal-framfor-sin-far Man kan ju inte bli annat än stolt och känna glädje när det går bra för Hampus och att pappa Jonas fick uppleva första målet är också extra kul.

http://www.hockeysverige.se/article/14535906/jakten-pa-det-perfekta-skaret
Han är en av Sveriges snabbaste skridskoåkare genom tiderna. Numera ägnar Andreas Larsson sitt yrkes...
Här kommer lite nytt från Hampus.

Tänk vad det är berikande att få vara tillsammans med barnbarn. Har haft besök av mitt minsta barnbarn Vilgot och jag har fått lära mig många saker under helgen. T ex har han tränat mig på engelska för han har en massa bilder på olika figurer som har engelska namn, han har också gjort mig bättre på att lyssna av om det är viktigt eller mindre viktigt när han ropar "farmor". Har man ett stort hus så ekar det bra med en 8-årigs röst samt om bonden Tommy ropar Anita samtidigt. Då gäller det att skrika högst om jag skall reagera.

Kan också berätta att vi varit på älgsafari http://www.smalandet.se/ och det var både kul och intressant. Vi köpte bisonskött och Vilgot åt upp nästan allt själv. Det var jättegott. Jag känner mig väldigt rik när jag vet att jag har 3 barn som är jätteduktiga och 5 barnbarn som är hur härliga som helst plus bonus svärson och 2 svärdöttrar. Om jag bara kan få lite tid att prata med dem så är jag glad men idag är det ju en väldig hets och tiden finns inte alltid där. Det är i alla fall skönt att veta att de finns där i bakgrunden i alla fall.

Livet rullar på och sommaren står för dörren och jag kan berätta att vår duktiga Hampus har kommit hem från USA för att träna och fira sommar så att han klarar en bra ishockyperiod till vintern. Det känns tryggt att veta att han är hemma men han berättade att han skall ta körkort så alla som är i Höganäs, var försiktiga för man vet ju aldrig Cool.  

Senaste kommentarer

21.07 | 00:24

hoppas att ryskan hjälpte dig. vilken härlig syskonbild kram petra

...
08.06 | 13:21

Hej Anita!
Hur är läget? Vilken vacker bild du har på sidan.
Här är det bråda dagar nu när dottern skall ta studenten.
Det blir stor fest den 16/6. Sköt om dig.

...
15.04 | 22:47

Hej Anita!
Ser dig ofta på FB. Alltid uppskattat. Tack för nytt tipset om din hemsida. Allt väl i Tingsryd. Hälsa Tommy o Heléne
Kram
Bertil

...
14.01 | 11:00

Hej Anita.Fin bild,Är det din motionrunda.Du har en fin väg att vandra på Kram och hälsa Tommy .

...