Ceben field spaniel

BPH för field 2019 - inbjudan här!

- - -
BPH

beteende- och personlighetsbeskrivning hundBåde du, din uppfödare och fieldrasen i stort har glädje och nytta av att din hund blir BPH-beskriven! Beskrivningen tar omkring 30–45 minuter och innehåller åtta olika moment. Syftet är att få en bild av hur hunden reagerar på och hanterar olika situationer, det handlar bland annat om att möta främmande personer, att leka, att arbeta för att komma åt mat och att stöta på överraskningar.

BPH är inte ett prov, test eller tävling, utan rätt och slätt en beskrivning. Därför kan och ska man inte heller träna inför ett BPH, - kom som du och hunden är, helt enkelt!

Information om BPH, var det finns beskrivningstillfällen, hur det går till att anmäla etc

Film om BPH

BPH-resultat för field och sammanställningar ses på 
SKK Avelsdata


MH-resultat ses på SKK Avelsdata, MH-sammanställning field ses här.

För ett antal år sedan ordnade vi med tre MH-dagar (mentalbeskrivning hund) för field. MH togs ursprungligen fram för brukshundsraserna medan SKKs sedan några år tillbaka framtagna BPH är till för alla raser. 
2013 ordnade vi två BPH för field och 2015 ett.
Alla momenten i BPH är vardagsrelaterade och den känns som en väldigt användbar beskrivning, så fler field-BPH kommer vi definitivt se till att det blir.
Förhoppningsvis kommer även andra ordna field-BPH på andra håll i landet, så att riktigt många fieldar blir beskrivna! ;)

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS