Att tänka på innan du annonserar

Det finns några saker som är bra att tänka på innan du ska annonsera.

Vad vill du säga?
Vad vill du få sagt med din annons? Tänk igenom det ordentligt, vad är viktigt, vilken information vill jag ge? När du bestämt dig så tala om det direkt, kom till saken på en gång. Blir dina vänner/kollegor intresserade? Testa gärna ditt annonsmaterial på någon innan du spikar innehållet. Tänk också på att den som ska läsa annonsen är en människa precis som du själv, lika smart, känslig, logisk etc men också att läsaren kan ha andra/olika referenser och erfarenheter än du själv har.

Idé och format:
Ha gärna en genomtänkt idé kring din annons. Välja noga och våga välja bort! Ett riktigt bra erbjudande - en riktigt bra produkt är mer effektiv än för mycket innehåll som ska slåss om uppmärksamheten på samma yta. Formatet kan också hjälpa till, fundera kring om ditt material passar bäst i stående, liggande, stort eller litet format.

Utformningen:
Följande ingredienser är viktiga beståndsdelar när man utformar i en annons. Tänk gärna till kring detta.
Bild – En bild fångar uppmärksamheten.
Rubrik – En bra rubrik lockar till läsning.
Text – En kort, enkel text är bäst. Krångla inte till det.
Avsändare – Vanligast är en logotype eller företagsnamnet. Och glöm inte att berätta för läsaren var du finns, var man kan få mer information osv.

Annonserna blir bäst om de levereras som högupplöst pdf. Bilder i annonnsen ska vara i färgerna CMYK. Kom ihåg att du alltid är välkommen att fråga och använda dig av vår kunskap, även när det gäller manuset.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.03 | 19:29

Detta för att informera allmänheten om att enkelt lån nu ges ut till 2% ränta
Whats'App-nummer: +12247574068
Eamil: skyfinance88@gmail.com

...
02.03 | 19:28

Detta för att informera allmänheten om att enkelt lån nu ges ut till 2% ränta, endast seriösa personer behövs för att registrera sig nu med kontaktinformation

...
26.06 | 13:22

Jag har inte skickat något än, ringer er angående en Minnesannons (som sidan handlar om). Men det ser ut som att andra försökt följa er instruktion ovan.

...
26.06 | 09:34

Hej. Det låter inte bra så det får vi kolla upp. Vad är det som du skickat in?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS