Canton, Monci och Tilda vid Stockasjöarna januari 2014

Välkommen till vår webbsida

Kooikerträff
på Seatons Kulle / Seatons kulle. Lördagen den 5 april kl. 11.00 träffas vi för lite trevlig samvaro.

Lördagen den 5 april är det kooikerträff utanför Öxabäck eller närmare bestämt i Torestorp och vi träffas kl. 11.00 vid Hyltenäs kulle eller Seatons kulle som det också kallas.

Vi inleder med en promenad. Man kan välja om man vill gå den lite längre sträckan, knappt 3 km som utgår från parkeringen vid foten av kullen eller om man hellre vill ta en betydligt kortare variant uppe på platån. Ta gärna med er en penna! J

Medtag fikakorg och något att grilla då grillmöjlighet kommer att finnas. Kanske även något att sitta på. Vad vi sedan hittar på är fritt, vill man prova på rallylydnad gör man det eller varför inte prova lite agility?

Vi hoppas på fint väder men skulle det komma regn så finns det möjlighet att söka skydd i paviljongen. Toalett finns att tillgå.

Skulle det vara så oturligt att väglaget gör det omöjligt att ta sig upp på kullen, vägen upp är brant och snö och is kan ställa till det men då finns en reservplan - men vi hoppas på vårväder!

Anmäl er till Peter och Helena: helena@v40.se   tel. 0703-009555

eller till Thomas och Birgitta: cirtaps@telia.com tel. 0320-46012

Vi vill gärna ha er anmälan senast onsdagen den 2 april – välkomna!


 

Välkommen till vår webbsida

Välkommna
till Tilda, Canton och Moncis hemsida.

Tilda, hon är en blandras som är född 12/9-02 
Hennes pappa är Riesen Snausher, mamman är
Border Collie/ Golden Reteriver.
Hon kom hem till oss när hon var drygt året - hon är en omplaceringshund. Hennes tidigare ägare var både lite äldre och inte riktigt friska och krya. Tilda var för mycket hund, väldigt aktiv, för att de skulle kunna ge henne det hon behövde - hon fick då flytta till oss och det är vi så innerligt tacksamma för. Bättre hund än vår Tilda finns inte!

Canton och Monci är av rasen kooikerhondje. 
Canton föddes föddes den 5/3 2009 och Monci den 2/7-12 på Kennel Cirtap´s.

Vi som bor här med våra hundar är jag Helena och min man Peter. Linda vår dotter bor för tillfället hemma och sonen Thomas bor nere i Varberg tillsammans med sin flickvän Sandra. Vi finns i en liten by som heter Öxabäck,
det ligger förövrigt bara 7 km från Falghult där Kennel Cirtap´s håller till.
Min mailadress är:
helena@v40.se