Ulla Hedin

Ulla är sjukgymnast i grunden och har funnit sin glädje i Medicinska yogan där hon utbildat sig till instruktör på "medicinska institutet för medicinsk yoga" IMU.  

Hon har arbetat som lärare hos oss sedan 2012 och hennes glädje och engagemang för att hjälpa människor ger en trygghet för många.

Ulla är för övrigt intresserad av allt som har med hälsa att göra och hon tycker bland annat om att gå på kurser för att utveckla sig själv inom nya områden.

Therese Paulsson

Therese kom i kontakt med yoga i början av 2000-talet då hon provade sig fram inom olika yogatraditioner. 2008 kom hon i kontakt med Ashtangayoga genom Yogashala i Östersund och grundaren Ann Arnesson. Strax därefter påbörjade hon en lärarutbildning inom Ashtangayoga och höll så småningom egna klasser i Östersund.

I januari 2015 gick Therese en tvådagars lärarutbildning i Yinyoga för Ann Arnesson på Ashtanga Yoga Syd och har sedan dess haft privatlektioner med familj och vänner. Från november 2015 börjar hon hålla klasser hos oss, som en del av sin fortsatta utbildning. Under våren/ sommaren 2016 planerar hon att vidareutbilda sig inom Yinyoga för Magdalena Mecweld.

Under hösten 2015 påbörjar Therese även en utbildning till barnyogaledare via Studio Karma i Norrtälje.

För Therese är det viktigt att kontinuerligt vidareutveckla sig inom yogan och även gå på olika lärares klasser för att få nya perspektiv på hur yogan kan undervisas.

Therese är utbildad socionom och arbetar i Lunds kommun där hon även har utbildat sig till hälsoinspiratör.

Kajsa Bergqvist

Kajsa har gått 200 timmars yoga utbildning i Lund och håller sig ständigt uppdaterad genom olika workshops. Idag arbetar hon med både öppna yoga klasser, kurser i Vinyasa yoga och senior yoga.

"Mitt intresse för yoga har växt fram när jag sett hur yogan påverkat mig positivt i mina intressen som golf och löpning. Bland annat Ashtanga yogan har gjort mig smidig i kroppen, hittat ett fokus och ett inre lugn

Att man också kan använda sig av yoga i det dagliga livet för ett bättre välbefinnande har gjort att jag inser att detta vill jag förmedla vidare ut till mina medmänniskor. Alla kan ta till sig yogan på sitt sätt, därför gör yogan sig så fantastisk"

 

Alejandra Pizarro Correa

Alejandra Pizarro Correa gar utövat yoga i ca 15 års tid och som för ca 5 år sedan vidareutbildat sig till yogainstruktör i Norra Indien Rishikesh.

Hon började själv undervisa för ca 2 år sedan och har förutom detta gått blandande kurser från bland annat Skandinaviska yoga- och meditationsskolan i Malmö, värmeyoga med Bikramserien samt Vinyasa Flow. Hon har även utövat Vipassa meditation samt vidareutbildat sig till Thai yoga massör.

Alejandra undervisar i Hathayoga, Vinyasa Flow samt håller i Familjeyoga för barn och vuxna tillsammans.

Djani Unic

Djani har sin bakgrund inom kampsporten där även hans intresse för det österländska växte. Han började först med qi gong men övergick med tiden till yoga vilket han nu utövat i flera år.

Djani har utbildat sig till Yogalärare på Ananda Mandala i Småland under en period på 5 år samtidigt som han har kurser på olika yogastudior i Skåne.  Hans undervisning är lättsam och jordnära och han berättar gärna om yogan och dess bakgrund och filosofi.

Djani är även Ayurvedisk rådgivare och håller bland annat föredrag om Ayurveda rund om i Skåne. Han har även gärna matlagningskurser i Ayurveda och är utbildad kock i grunden.

 

 

Simon Brunström

Simon Brunström har en lång erfarenhet inom idrott och hälsa, med en bakgrund både på elit och amatör nivå. Grunden till att jobba med hälsa, träning och personlig utveckling ligger i hans idrottsutövande och kampkonstträning, som från unga år hjälpt honom att bygga upp en förståelse för kropp och hälsa.

 

Simons kunskaper kommer från gedigna studier inom idrottsvetenskap, socialpsykologi och österländsk hälsolära. En resa som startade redan för 20år sedan men som 2008 tog en ny nivå. Han fick då chansen att åka till Kina för att föra med sig kunskap hem från Öst. Resan blev otrolig och omfattar med träning i tempel på heliga berg, i kampkonster, qigong, meditation, filosofi, medicin, språk, träningslära och musik.

 

Simon är utbildad inom flera olika qigong och kamptraditioner, framförallt de från Wudangberget i Hubeiprovinsen där han är 16 generationens arvtagare under mästare Tang Li Long och 24 generationens arvtagare under mästare Du Song Feng.

Ewa Karlsson

Oftast är det mig du pratar med då du har frågor eller bokar plats :). Jag är en av grundarna och den som har hand om det mesta runt Yogastudion.

2011 startade alltså jag, tillsammans med ägaren Mats Sjöholm, studion efter att jag själv prövat yoga och känt vilken verkan det gjorde på min egen kropp. Min drivkraft var, och är, att jag starkt tror på yogans positiva hälsoeffekter och ville med denna studio ge alla chansen och möjligheten att känna det som jag och många andra känt.

Jag är i grunden socionom, beteendevetare och mindfulnessinstruktör och har idag min anställning hos ABF Mittskåne (som idag även är studions samarbetspart). Hälsa är något jag brinner för och jag läser mer än gärna in mig på både kost, träning och meditation.

En stor önskan hos mig är att du, precis som jag, får nytta av din yoga och att det får dig att bli starkare som människa. Inte bara efter lektionerna utan även i vardagen. Har du några frågor kan du alltid ringa mig så ska jag försöka hjälpa dig så bra jag kan (0413-60873).

Lycka till!!

 

Mats Sjöholm

Ägare av Gladan och yogastudion.

Mats är en av grundarna av studion och brinner för just hälsa och livsstil. Hans dröm är att skapa ett center med olika sorters aktiviteter som ger bättre livskvalite och livsglädje.