Ulla Hedin

Ulla är sjukgymnast i grunden och har funnit sin glädje i Medicinska yogan där hon utbildat sig till instruktör på "medicinska institutet för medicinsk yoga" IMU.  

Hon har arbetat som lärare hos oss sedan 2012 och hennes glädje och engagemang för att hjälpa människor ger en trygghet för många.

Ulla är för övrigt intresserad av allt som har med hälsa att göra och hon tycker bland annat om att gå på kurser för att utveckla sig själv inom nya områden.

Alejandra Pizarro Correa

Alejandra Pizarro Correa gar utövat yoga i ca 15 års tid och som för ca 5 år sedan vidareutbildat sig till yogainstruktör i Norra Indien Rishikesh.

Hon började själv undervisa för ca 2 år sedan och har förutom detta gått blandande kurser från bland annat Skandinaviska yoga- och meditationsskolan i Malmö, värmeyoga med Bikramserien samt Vinyasa Flow. Hon har även utövat Vipassa meditation samt vidareutbildat sig till Thai yoga massör.

Alejandra undervisar i Hathayoga, Vinyasa Flow samt håller i Familjeyoga för barn och vuxna tillsammans.

Christina Rhodin

Christina Rhodin har tränat Tai Chi Chuan sedan 1997.

Hon har varit elev hos Master Tung Kai Ying sedan 1999 och undervisar bland annat i den långa Yang stilen enligt Master Tung Kai Ying men även i Qi gong.

Christina är mjuk och varsam som lärare och försöker alltid se till varje elevs förutsättningar. 

 

 

 

Djani Unic

Djani har sin bakgrund inom kampsporten där även hans intresse för det österländska växte. Han började först med qi gong men övergick med tiden till yoga vilket han nu utövat i flera år.

Djani har utbildat sig till Yogalärare på Ananda Mandala i Småland under en period på 5 år samtidigt som han har kurser på olika yogastudior i Skåne.  Hans undervisning är lättsam och jordnära och han berättar gärna om yogan och dess bakgrund och filosofi.

Djani är även Ayurvedisk rådgivare och håller bland annat föredrag om Ayurveda rund om i Skåne. Han har även gärna matlagningskurser i Ayurveda och är utbildad kock i grunden.

 

 

Ewa Karlsson

Oftast är det mig du pratar med då du har frågor eller bokar plats :). Jag är en av grundarna och den som har hand om det mesta runt Yogastudion.

2011 startade alltså jag, tillsammans med ägaren Mats Sjöholm, studion efter att jag själv prövat yoga och känt vilken verkan det gjorde på min egen kropp. Min drivkraft var, och är, att jag starkt tror på yogans positiva hälsoeffekter och ville med denna studio ge alla chansen och möjligheten att känna det som jag och många andra känt.

Jag är i grunden socionom, beteendevetare och mindfulnessinstruktör och har idag min anställning hos ABF Mittskåne (som idag även är studions samarbetspart). Hälsa är något jag brinner för och jag läser mer än gärna in mig på både kost, träning och meditation.

En stor önskan hos mig är att du, precis som jag, får nytta av din yoga och att det får dig att bli starkare som människa. Inte bara efter lektionerna utan även i vardagen. Har du några frågor kan du alltid ringa mig så ska jag försöka hjälpa dig så bra jag kan (0705-232175).

Lycka till!!

 

Mats Sjöholm

Fd ägare av Gladan och yogastudion.

Mats är en av grundarna av studion och brinner för just hälsa och livsstil. Hans dröm är att skapa ett center med olika sorters aktiviteter som ger bättre livskvalite och livsglädje.