Ulla Hedin

Ulla är sjukgymnast i grunden och har funnit sin glädje i Medicinska yogan där hon utbildat sig till instruktör på "medicinska institutet för medicinsk yoga" IMU.  

Hon har arbetat som lärare hos oss sedan 2012 och hennes glädje och engagemang för att hjälpa människor ger en trygghet för många.

Ulla är för övrigt intresserad av allt som har med hälsa att göra och hon tycker bland annat om att gå på kurser för att utveckla sig själv inom nya områden.

Alejandra Pizarro Correa

Alejandra Pizarro Correa gar utövat yoga i ca 15 års tid och som för ca 5 år sedan vidareutbildat sig till yogainstruktör i Norra Indien Rishikesh.

Hon började själv undervisa för ca 2 år sedan och har förutom detta gått blandande kurser från bland annat Skandinaviska yoga- och meditationsskolan i Malmö, värmeyoga med Bikramserien samt Vinyasa Flow. Hon har även utövat Vipassa meditation samt vidareutbildat sig till Thai yoga massör.

Alejandra undervisar i Hathayoga, Vinyasa Flow samt håller i Familjeyoga för barn och vuxna tillsammans.

Christina Rhodin

Christina Rhodin har tränat Tai Chi Chuan sedan 1997.

Hon har varit elev hos Master Tung Kai Ying sedan 1999 och undervisar bland annat i den långa Yang stilen enligt Master Tung Kai Ying men även i Qi gong.

Christina är mjuk och varsam som lärare och försöker alltid se till varje elevs förutsättningar. 

 

 

 

Ewa Karlsson

2011 startade jag, tillsammans med fd. ägaren Mats Sjöholm, studion efter att jag själv prövat yoga och känt vilken verkan det gjorde på min egen kropp. Min drivkraft var, och är, att jag starkt tror på yogans positiva hälsoeffekter och ville med denna studio ge alla chansen och möjligheten att känna det som jag och många andra känt. 

I slutet på 2017 började jag dock en ny tjänst i Lund och kurserna sköts numera utav administrationen på ABF MittSkåne.

Jag tackar alla lärare och elever som jag varit i kontakt med under dessa år för en otroligt härlig och givande tid på studion. En tid som jag för evigt kommer ha med mig.

Önskar er all lycka i livet.

Vi ses!

 

Mats Sjöholm

Fd ägare av Gladan och yogastudion.