• Hathayoga

  En klassisk yoga där vi arbetar med vår rörlighet, balans och styrka i ett mjukt tempo. Rörelser och positioner är stående, sittande och liggande.

 • Mediyoga

  Den medicinska yogan kan ses som ett "verktyg för självläkning" där syftet är att skapa grundläggande balans i hela kroppen med terapeutiska yogaövningar och meditationer.

 • Senioryoga

  En yoga för dig som vill arbeta med din balans, styrka och rörlighet i ett lugnt tempo.

  Lokalen är handikappsanpassad.

 • MediCore

  Har sin grund i MediYoga. En lugn yoga som stärker, stretchar och slappnar av musklerna kring den nedre delen av ryggen, höft och bäcken. Muskler som ofta är spända vid stress och kan skapa både smärta och ökade spänningar.

 • Vinyasa Flow

  En yoga för dig som söker en mer fysiskt utvecklande yoga för ökad styrka, balans och smidighet, där ställningar och positioner är länkade i ett flöde i samklang med andetaget. 

 • Yoga för män

  Denna yoga är speciellt utformad för män.

  En yoga för den som söker en fysisk, dynamisk yoga för ökad styrka, balans och smidighet, där ställningar och positioner är länkade i ett flöde i samklang med andetaget.

Schema HT 2018 snabböversikt

Du kan självklart alltid ringa och rådfråga om du är osäker på vad som skulle passa dig och ibland finns det även möjlighet att få pröva på en lektion. Ta då kontakt med oss först då detta endast går i vissa kurser och i mån av plats.

 

 

 Hathayoga 90 min

Grund: Onsdagar 18.15 - 19.45

Vinyasa Flow

Onsdagar 17.00 - 18.00

Medicinsk yoga 

Tisdagar 17.15 - 18-15

MediCore

Tisdagar 18.30 - 19.30

Mediyoga med balans

Torsdagar 14.00 - 15.00

 

Senioryoga

Torsdagar 15.15 - 16.15

 

Qi gong/Thai Chi Chuan

Torsdagar 18.15 - 19.15

 

 

 

19.15

Du kan anmäla dig till någon av kurserna nedan på tre olika sätt.

1. Ring 0705-232175

2. Maila: bodyandmind@gladan.eu

3. På webben genom att följa länken "anmälan" i slutet på varje kurs. Du länkas då vidare till ABF där du kan direktanmäla dig.

Tänk bara på att anmälan är bindande, se "priser och villkor"

 

Det går oftast bra att hoppa in i en redan startad kurs om det finns platser kvar. Du betalar då självklart bara för de gånger som är kvar.