• Hathayoga

  En klassisk yoga där vi arbetar med vår rörlighet, balans och styrka i ett mjukt tempo. Rörelser och positioner är stående, sittande och liggande.

 • Mediyoga

  Den medicinska yogan kan ses som ett "verktyg för självläkning" där syftet är att skapa grundläggande balans i hela kroppen med terapeutiska yogaövningar och meditationer.

 • Senioryoga

  En yoga för dig som vill arbeta med din balans, styrka och rörlighet i ett lugnt tempo.

  Lokalen är handikappsanpassad.

 • MediCore

  Har sin grund i MediYoga. En lugn yoga som stärker, stretchar och slappnar av musklerna kring den nedre delen av ryggen, höft och bäcken. Muskler som ofta är spända vid stress och kan skapa både smärta och ökade spänningar.

 • Vinyasa yoga

  En yoga för dig som söker en mer fysiskt utvecklande yoga för ökad styrka, balans och smidighet, där ställningar och positioner är länkade i ett flöde i samklang med andetaget. 

 • Hathayoga för en starkare rygg

  Denna hathayoga riktar sig till dig som behöver bli starkare i mage/rygg.

  Vi arbetar med mjukgörande rörelser blandat med stärkande positioner, ofta med fokus på mage/rygg, vilket kan bidra till bättre hållning och en starkare kropp.

 • Migränyoga

  Denna yoga innehåller speciellt utformade övningar, andningsövningar, avslappningsövningar och meditationer som både kan lindra och förebygga huvudvärk och migrän.

Schema VT 2019 snabböversikt

Du kan självklart alltid ringa och rådfråga om du är osäker på vad som skulle passa dig och ibland finns det även möjlighet att få pröva på en lektion. Ta då kontakt med oss först då detta endast går i vissa kurser och i mån av plats.

 

 

 Hathayoga 

Onsdagar 18.15 - 19.45

Hathayoga för en starkare rygg

Onsdagar 17.00 -18.00

 

Vinyasa

Måndagar 18.15-19.45

MediYoga (medicinsk yoga)

Tisdagar 17.15 - 18-15

MediCore

Tisdagar 18.30 - 19.30

Migränyoga

Torsdagar 

 

Senioryoga

Torsdagar 15.15 - 16.15

 

Qi gong/Thai Chi Chuan

Söndagar 11.00 - 12.00

 

 

 

Anmälan

Du kan anmäla dig till någon av kurserna på tre olika sätt.

1. Ring 0413-693 51 för direktanmälan eller 0705-232175 om du har frågor om yogan.

2. Maila: bodyandmind@gladan.eu eller ewa.karlsson@abf.se

3. På webben genom att följa länken "anmälan" i slutet på varje kurs. Du länkas då vidare till ABF där du kan direktanmäla dig.

Tänk bara på att anmälan är bindande, se "priser och villkor"

 

Det går oftast bra att hoppa in i en redan startad kurs om det finns platser kvar. Du betalar då självklart bara för de gånger som är kvar.