SC (N) Einhaugens Sølve Napoleonsen

Silver kommer från Randi Heggdals katteri i Norge,  (N) Einhaugen.

Det hela började med att vi letade en silverfärgad hankatt som vi skulle kunna ha som avelshane i vårt katteri. Då vi efter lite letande fick se på Facebook att Randi skulle para två av sina silverkatter, Dine och Nappe, så tog vi kontakt med henne. Det visade sig då att katterna var parade och hon misstänkte att Dine var dräktig. Sedan blev det en låååååång väntan på att kattungarna skulle födas. Sedan var det en av kattungarna som var stor och fin och hade mycket silver, men var det en pojke???

Tur som vi hade så var det en lite pojke som Randi döpte till " Sølve", och vi fick äran att få köpa honom som avelshane till vårt katteri. Så kom han då till oss en höstdag i mitten av Augusti 2014. Introduktionen med de andra katterna i katteriet gick över förväntan och Silver, Echo och Silverprins är "silvergrabbarna" som håller ihop i vått och torrt.

Han är far till vår G-kull samt vår Perfect kull nr 2 :-)

Länk till hans stamtavla: https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1250431&g=4&p=sib&o=ajgrep

 

 

Silver våren 2017, 3 år :-)

Silver 1 år

Silver 8 månader

Silver 5 månader, redan en stor kille på 3,7 kg. Ska bli spännande att se hur stor denna misse blir när han är vuxen....

Nu har Silver varit hos oss i 3 veckor. Han och Echo är superkompisar och gör allt tillsammans, busar, leker, äter och sover tillsammans :-)

Silver, vår nya avelshane som vi ska importera från Norge. Kommer till oss i mitten av Augusti 2014.

"Sølve" eller Silver som vi ska kalla honom, vår kommande avelshane ca 1 mån. Nu är han tingad!!!!