WINSTONS AVKOMMOR

 

FRANSOLA HÖGDRÄKTIG
J HEDÄNGENS FRANSOLA S-62671/2005 Hd A

WINSTONS första kull är född 2010-04-30 Valborgsmässoafton.Denna dagen gav inspiration till valparnas namn! Uppfödare är Erik Nylund i Sollentuna.
J HEDÄNGENS FRANSOLA är mor till kullen.Det blev 7 st valpar.Prefixet är TORPARÄNGENS.
ASKA,PYRA,TENDA,GNISTA,VALBORG,PYRO & GLÖD är även FRANSOLAS första kull.
Det blir roligt att följa kullen i både med som motvind och alla nyheter om dem kommer att uppdateras här !!

HELA LIGAN HOS TORPARÄNGENS:))
TORPARÄNGENS GNISTA
GNISTA har startat och fått GODKÄNT ANLAGSKLASS VILTSPÅR.Hon har även visats upp på VISBYS Internationella utställning i aug 2011 där hon fick EXCELLENT,CK.CERT,CACIB & BÄST I RASEN !! Under 2011 startade Gnista på helt ordinarie jaktprov på Gotland med höga egenskapspoäng och bra kritk! Var tyvärr dåligt med fågel på det provet.Gnista kommer att starta på fler jaktprov under 2012.Nu i maj ställdes Gnista på fågelhundsklubbens utställning i Lojsa på Gotland där hon fick EXCELLENT,CK & 4:e bästa tik!! En ung tjej med stor fart och mycket jaktmotor.

 

TORPARÄNGENS GNISTA blir BEST IN SHOW VALP 5½ månad gammal:)

GNISTAS kritik från utställningen i maj 2012.."Utmärkt helhet,vackert välskuret huvud,aningen ljusa ögon,utmärkt hals,överlinje och kropp.Vacker underlinje,välvinklad fram,något kort kors,utmärkt hårlag,välvisad och trevlig" EXCELLENT med CK och 4:e bästa tik!

TORPARÄNGNS GNISTA står för fågel.Hösten 2014.

 

TORPARÄNGENS GNISTA kallas för Nelly,hösten 2014.
J TORPARÄNGENS ASKA
ASKA har startat på 3 jaktprov i UNGHUNDSKLASS hösten 2011.Hon startade på årets RIKSPROV som gick på fjäll.Där fick hon ett 2:a pris.Efter den uppvärmningen startade hon på LÅNGTORAS fältprov.ASKA jagade som en elithund trots att hon knappt var 1½ år och hon tilldelades en 9:A I FÄLTBETYG!!! Det är bara ett fåtal Münster som tidigare fått så högt fältbetyg,så det är verkligen unikt.ASKA blev också det PROVETS BÄSTA UNGHUND! Ännu ett prov på LÅNGTORA en vecka senare fick ASKA en 8:a I FÄLTBETYG.Helt fantastiskt att få 2 st 1.a pris med så höga fältbetyg! Husse TOBIAS har verkligen gjort ett bra jobb med ASKA och fortsättning lär följa...
ASKA fick ta emot SVK ÖSTRAS vandringspris för ÅRETS BÄSTA UNGHUND !!!
 
Hon används till all slags jakt rådjur,viltsvin och bäver:))
ASKA har tagit 1:a pris i ÖPPENKLASS på Jaktprov !!
TORPARÄNGENS ASKA har varit på bäver jakt:)
TORPARÄNGENS TENDA

 

TORPARÄNGENS TENDA hemma:)

TENDA har också varit på utställningen i maj i Lojsa.Hon fick väldigt bra kritik och EXCELLENT,CK & 3:e bästa tik!! TENDA söker i hög fart på fältet och apporterar bra.En mycket trevlig tjej.

TENDA på träning.
TORPARÄNGENS GLÖD
GLÖD eller NICO som han heter bor i Norge.Han har blivit AVELSGODKÄND i Norge.Han är HD röntgad och har HD A :)
På utställning har han Excellent,CK & Bim.
TORPARÄNGENS GLÖD ca 5 veckor !
TORPARÄNGENS GLÖD ca 2 år på bilden.
JÄRPMYREN`S ANJA S-61085/2005 Hd A
WINSTONS andra kull föddes 2011-01-27  mor till kullen är JÄRPMYREN`S ANJA.Det blev 6 st valpar och det är JÄRPMYREN`S E-KULL som har en egen flik på denna hemsida.Väldigt följsamma valpar som tidigt visade mkt starka apportanlag ,ståndanlag ,kamplust och vattenpassion samt stabil mentalitet.ELIZA,ELWA,EDELWEISS,EROS,ELWIS & EGON är deras registrerade namn.
JÄRPMYREN`S ANJA spårträning med trut!
LUCKY S16053/2006 Hd A
WINSTONS 3:e kull är född 2011-04-25 och mor är LUCKY.Det blev 5 valpar och dessa heter LIZZY,LIZA,WINCENT,WINTER & WILLY. Uppfödare är Markus & Theres Segerlund i Luleå.Kvar hemma stannade WINTER & LIZA :)
LIZZY
LIZZY har jagat mycket i skog och på fjäll.Hon stod fint tidigt så första fågeln är fälld för henne när hon var 10 månader.Stark arbetslust och duktig att apportera.LIZZY har varit på utställning några gånger med stor framgång.Hon har fått EXCELLENT,CK & BIR några gånger då SVK Bottenviken haft utställning.Sedan har hon slutat som BIS-2 & BIS-3 och fått mycket bra kritik :)
LIZZY efter ripjakt i fjällen :)
WINCENT
Här är WINCENT 6 veckor:)
WINTER
WINTER på SVK Bottenvikens utställning.Han blev BIR VALP och fick jättebra kritik :))
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS