Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Siw, Titus o Elliot, den 20. maj, 2009
Grattis till tjusiga höfter. Titus o Elliot tycker dessutom att du är jättesnygg... Titta gärna in på vår hesmida matte har hottat upp den. Matte konstaterar att domaren som är i Piteå på SGVK:s utställning i juli inte är ett dugg bättre än den i lördags dessutom heter hon Bister i efternamn.. Däremot tycks domaren på lördagen i Piteå i juli vara helt ok. Vi kanske ses då.
Skrivet av Susanna, den 19. maj, 2009
Tack så mycket, ja det var väldigt kul att det gick så långt för Zilla det trodde jag inte när jag såg hur han dömde ut den ena efter den andra. Walle är ju jätteduktig på att visa upp sig, har tittat på videoklippen också. Vi syns väl mer i sommar?
Hälsar Susanna & vovvarna
Skrivet av Anna, den 18. maj, 2009
Fattar inte att Walle fick en 3:a lördags?! Av vilken anledning? Kritiken är ju bra....Sen tycker iaf jag att han skötte sig jättebra och är en snygging. Jag får nog vara nöjd med våran 2:a men attans vilken snål domare vi råkade ut för allihopa. Enl. honom är jag stolt ägare till en pointer. Hmm. Men han har ju delvis rätt, jag är stolt ägare till min underbara gårdistik Inca. Vi tar nya tag och ställer ut i Juli igen. Håller tummarna för hd-resultatet. Vi kanske ses i Piteå i Juli? Ha det bra.
Skrivet av Siw, Titus o Elliot, den 17. maj, 2009
Måste bara berömma bilden på Walle med det gula bandet i munnen. Den är bara så jätteskön. Läs min kommentar på Lenas- Benzelias blogg- Walle ser ut som skrattar åt domaren!!!!
Skrivet av Jessica o Siri, den 17. maj, 2009
Hej igen!
Men det var ett snålt resultat han fått av domaren! Han som bara fått ettor innan. humm, han kanske hade en dålig dag, domaren alltså. Walle är ju lika snygg som alltid!
Hoppas det blir ett glatt brev som kommer med hd-reslutatet! Kommer snart tillbaka hit o kolla om det har kommit. Efter hur lång tid brukar det komma?? Jag vill ju veta på en gång...
Jag lägger in en länk till Walle om det är ok?
Hoppas verkligen att jag har möjlighet att åka uppöver nångång när ni ska gårdisträff!!
Ha det så bra!!
Skrivet av Jessica o Siri, den 16. maj, 2009
Hej!
Hur är det med tjusiga Walle då??
Med Siri är det bra, på onsdag ska vi på hd-röntgen, det blir spännande! Jag har gjort en ny hemsida nu, kolla gärna in den om du vill! Den är blååå! Är det ok om jag länka till Walle från den?
Ha det så bra!!
Skrivet av Linda,mattes frisör, den 13. maj, 2009
Kikar in på sidan,Han är en riktig snygging Walle!
E-post:
Skrivet av Lena, den 10. maj, 2009
Hallå där
Tack så mycket själva för att ni ville komma. Håller verkligen med, det är så härligt att se dom alla, så olika individer och ändå så lika. Helt otroligt roligt. Lite otur med regnet men så är det ju, vädret styr man inte över. Då syns vi i Piteå i helgen, så trevligt. Ha en toppenvecka.
//Bensbytjejerna
E-post:
Skrivet av Siw, Titus, Elliot, den 10. maj, 2009
Tack själv för igår! Det var jätteroligt att det kom så pass många trots vädret. Titus och Elliot var helt slut i går kväll. Jag har lagt in bilder på våran hemsida under fliken "Gårdshundsträff 2009" gå gärna in och titta. Vi ses på lödag i Piteå! Titus sänder många varma kramar till Walle!!!!!
Skrivet av Susanna, den 10. maj, 2009
Det var kul att få se Walle i verkligheten, han verkar vara en snäll kille. Synd på regnet men det blir bättre till helgen då syns vi igen!
Susanna & vovvarna
Skrivet av Susanne & Pepsi, den 9. maj, 2009
Hej
Vilken snygging Walle är. Skönt och åka tåg hem.Pepsi sov som en stock hela vägen hem.
Vi syns till helgen. Hoppas då på bättre väder.
Susanne
E-post:
Skrivet av Jessica o Siri, den 8. maj, 2009
Hej igen!!
Tyvärr kommer vi inte till Luleå imåra, vi ska på gårdisträff här hemma (Östersund) Men vi funderar på åka upp nån annan gång då det är träff där uppe =) vore kul att träffa lite syskon till Siri och lite andra gårdisar, Walle tillexempel!!
Ha så kul imåra nu!!!
Skrivet av Jessica & Siri, den 8. maj, 2009
Hej på er!
Kikade förbi på er hemsida, guud va fin han är Walle =) Många fina bilder, och massa roliga tokbilder, blir ju lätt så när man ska fota gårdisar!
Ha en bra helg!!
Skrivet av Madde + Twinkie, den 7. maj, 2009
Hur söt får man bli??!!!!! :) Vilken jätteöverfin sötgurka han e, Walle. Jätteroligt att se alla fina bilder på honom och allt vad ni pysslar med. Fast man blir lite ledsen me när man ser er, saknar dig enormt mycket Agneta, önskar du va här. Du är den bästa vän man kan ha, finns ingen som du!!!!! Alla kramar och maila mig så att vi kan snacka där med.
(Bilden på Twinkie är tagen på hundrastplatsen vid havet i Malmö, hon gillar att gräva i sanden, som du kanske ser :))
Madde+Twinkie
E-post:
Skrivet av Lena, den 30. apr, 2009
Tack snälla för grattiset, vi är så glada så det är inte klokt. Ja nu börjar det närma sig valpplanering. Eska är ju klar så får vi nu se vad som händer under sommaren när de andra i kullen ska röntgas. Vi syns snart! Ha det världsbäst så länge.
//Bensbykramar
E-post: