Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Lena, den 11. sep, 2012
GRATTIS till toppenresultatet på MH, så roligt. Ni är så fantastiskt duktiga!
Bensbykramar
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Anna, den 10. sep, 2012
Får gratta igen för hela årets alla bravader. BIR, BIM, SeUch, gdk viltspårsprov och nu sist Mh. Ni är så duktiga! Hurra hurra. Många kramar från en stolt uppfödare och nospussar från mamma Inca och småsyskonen. Ja och så syrran Affa förstås. :-D
Skrivet av Siw Synnerman Nordström, den 4. sep, 2012
Aslan har nästa samma tävlingsstatistik som Elliot. Tre cert på ett och samma år, Elliot har ett mindre BIR på sina cert. Det syns att de är halvbröder. Vilka urtjusiga rosetter han fick i Högbo!!!!! Hoppas någon söt lite tik kommer så småningom och vill para sig med honom. Det skulle bli Affes första barnbarn. Det skulle vara fint att föra Affes gener vidare!
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Siw Synnerman Nordström, den 3. sep, 2012
Men supergrattis till fina Aslan till tredje certet. Välkommen i champinjonklubben hälsar halvbrorsan Elliot. Snyggt jobbat. Har tänkt hela helgen på hur det gick för Aslan, kastade mig över datorn när vi kom hem.
Just hemkommen från en fantastisk helg i Tromsö. Sol båda dagarna, i går 23 grader varmt, årets varmaste dag!!!! Det efterfrågades från norska tikar om lämpliga hanar i Norrbotten, jag gjorde reklam för Aslan och en av Lenas hanar......
Elliot blev BIM i går, och andra hanhund i lördags. Men framförallt Titus fick Excellent båda dagarna, ck med reserv-cert i lördags. Matte höll på att svimma, husse fick också gå i ringen eftersom båda fick CK. Titus inte utställd på tre år var utställningen gladaste hund, med ständigt viftande svans. Fick väldigt fin kritik. Matte fullständigt chockad!!!! Har utställningstränat honom i två veckor bara. Så roligt han är som min gamla rottweiler, superchampijonen, som gick naturligt på tånaglarna och såg tjusig ut. Han kunde dock inte vifta på svansen - den var kuperad!!!
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Lena, den 3. sep, 2012
GRATTIS till championatet och BIR, vilken kille, kanonbra jobbat och välförtjänt. Vi är så stolta över vårt barnbarn här i Bensbyn. Kram på er!
Skrivet av Pernilla, Norma, Stella och Mimmi, den 27. aug, 2012
Å vad jag och Mimmi längtar till Högbo :) Ska bli roligt med en hundhelg igen :)
E-post:
Skrivet av Siw Synnerman Nordström, den 25. aug, 2012
Glömt att gratta Aslan till sitt andra cert och till genomfört viltspårprov idag. Jätteduktiga!! Håller tummarna nästa helg i Högbo. Hoppas det går bra!!!! Vi åker till Tromsö, ja jag och min man, nästa helg. Åker redan på torsdag övernattar i Riksgränsen. Två nätter på hotell i Tromsö och en övernattning på ett hotell i finska Tornedalen. Skönt att ta det lugnt. Bara 7 hundar anmälda i Tromsö båda dagarna. Har anmält både Elliot och Titus. Titus har inte varit utställd sedan 2009. Tänkte det vore roligt att testa. Han är mycket lättare att visa än vad Elliot är, svansen viftar glatt hela tiden. Men han är ju ingen utställningshund men kan vara roligt att testa.
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Lena, den 7. aug, 2012
GRATTIS än en gång till Cert och BIR. Bäst är ju att han är lika trevlig som snygg, så stolt över Eskas fina barnbarn.
Bensbykramar
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Annika, den 6. aug, 2012
Stort Grattis till Aslan så klart :) bra jobbat.Snart är han champion:) Rolig lekvideo på Walle och Aslan.
Ha det riktigt gott och all lycka till i framtiden.//Annika m grabbar
E-post:
Skrivet av Susanna, den 6. aug, 2012
Stort GRATTIS till CERT och BIR!!Det är han väl värd. Vi är på väg hem efter en mycket trevlig helg i Tollarp.
Skrivet av Anna, den 25. jul, 2012
Hej.
Glömde ju uppdatera hemsidan med Incas magbilder. Satte in bild på FB men glömde ju hemsidan. Jodå nog har småttingar i magen alltid. Hon är större nu än förra gången vid den här tiden. :) Ska bli spännande att se hur många det blir. Ha det bäst. Kram
Skrivet av Lena, den 23. jul, 2012
Hallå där
Hade tänkt gå med Zelda men glömde bort att anmäla :-( Ev följer jag med dit som påhejare. Ska hålla tummarna för Aslan, han är ju nästa på tur till championat här i norr tycker jag, snyggkillen.
Bensbykramar
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Siw, den 21. jul, 2012
Ser att det bara är 9 hundar anmälda till överkalix. Vi håller tummarna att det går bra. Han gillar ju Elliot då borde han ju gilla halvbroder Aslan också!!!! Jag skrev på facebook igår att Elliot förstår danska. Eftersom domaren förra fredagen sa att Elliot var för tjock, har han själv bestämt sig för att banta. På en vecka har han gått ner 4 hg. Jag försöker truga i honom mat, men på sommaren äter han alltid väldigt lite. Så han förstår helt klart danska!!!!!
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Siw Synnerman Nordström, den 15. jul, 2012
Det verkar speciellt vara lågställda hanhundar som råkar illa ut. Aslan ska absolut inte går ner 5 hg!!!!!!!
Skrivet av Siw Synnerman Nordström, den 15. jul, 2012
Båda domarna i helgen hade smalhetsdille. De verkar inte kunna skilja på muskulösa och tjocka hundar. På mig verkar det vara särskilt hanarna som råkar illa ut. Elliot var för fet på fredagen. Man kan ju lätt både känna och se revbenen på honom. Väckarklockan ringde inte som den skulle på lördagmorgonen så jag sov över. Hade dessutom glömt att anmäla Elliot i tid.... Domaren på lördagen dömde en stor utställning i Hamar i Norge förra hösten. Inte en enda han fick ck, därav blev ingen BIR eller Bim bland hanarna.. Det var många hanar kanske en 20 st, varav flera var championhanar!!!! Likadant blev det i Norrköping för någon månad sedan. Ingen hane fick ck av henne!!!
E-post:
Webbsida: