Nyheter
Senaste nytt
20130509
Nu är det äntligen riktig vår! Hästarna har tappat nästan all vinterpäls och börjar bli riktigt sommarfina igen. Härligt! Hoppas på att värmen håller i sig och att gräset växer ordentligt nu så de snart kan gå ut på bete. Skönt för både häst och människa :)

Ikväll har jag lagt ut bilder på nästan alla hästar här på sidan. Fler bilder och info kommer.

Vi finns på Facebook också, gå gärna in där och skriv hur det går för er med era "Säby-ponnyer" alltid roligt att få höra hur det går för "våra" ponnyer. :)  https://www.facebook.com/groups/215595715160936/

// Jessica


20130415
Liten uppdatering igen, nu har jag lagt in lite info om våra ston. Ska leta på lite bilder att lägga upp också. Det är inte alltid så lätt att hitta tiden att sitta ner och fixa med hemsidan, men jag gör lite i taget, Rom byggdes inte på en dag osv ;).

Ha det gott!

// Jessica

20130403

Nu är det dags för lite uppdatering och uppfräschning av sidan, och så ska jag försöka hjälpa mamma att se till att sidan håller sig aktuell. Har än så länge fixat till avelshingst-sidan, har lagt in lite info om min minishetlandshingst Taco som flyttade till mig i höstas. Det kommer ut nya bättre bilder på honom så fort han har tappat vinter-lurvet! :)

Håll till godo, snart kommer det mer info och bilder på våra ponnyer! :)

// Jessica

Senaste nytt

NYHETER!

Nu har vi Jack Russell valpar som är 8 veckor i början på mars, dom söker nya hem att flytta till!

New Foreststo 4 år stor C ponny med underbara gångarter finns till salu! Även 5 års sto (maxad B?) finns till salu.

Tel. 070-4223124


JR valpar 2013

Underbara JR valpar till salu! 070-4223124


NYA VALPAR

2012 Nu är det äntligen sommar!
Hästarna går ute och njuter av sommaren och det gröna gräset!

Valpar har vi också fått, alla är trefärgade och lågställda (små) De är nu leveransklara och har utvecklats till trevliga sociala hundar som är nyfikna på allt.
Pappa till valparna är nya hanen Jolly Jumper`s Ryan, och jag är jättenöjd med valparna alla är exteriört snygga och det är ju en fördel också.

Ha det bra!
Irén


Kaspiska hingsten Kolak.


Russ finns till salu mer info kontakta Jenny 070-7531874

Kaspiska hästar  En annorlunda hästras! Finns ca 1000 hästar i hela världen! A och B ponny storlekar för det mesta, men ser ut som ett fullblod i miniatyr! Vill du ha en raritet? Hjälpa till och rädda rasen? Kaspierna är med stor sannolikhet urfadern till dagens arab hästar! Är du intresserad så ring mej jag vet några hästar som är till salu! Ring 070-4223124 Irén för mer information.


MINI föl

2011 En liten mini hingst brunskäck alldeles nyfödd, helt underbart söt 10kg "stor" häst.


Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS