Lämna gärna en hälsning

Tack för att du besöker våran hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.kram Chatarina.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Bo-Göran, den 28. jan, 2018
Hejsan, har under ca 2 års tid försökt få tag på en Collie, blue merle av personliga anledningar som jag gärna delar med vid ett köp. Frågan är bara ifall ni har några blue merles kvar? Tack och ha det bra.
E-post:
Skrivet av Katalee, den 6. sep, 2015
Varmt Grattis till fina MH.resultat idag!

Kramar från mig & BlossomSkrivet av Ann Catrin Markström , den 5. maj, 2015
Hej mitt namn är Ann Catrin o jag bor i piteå i norrbotten , med min sambo, våran dotter 10 år o en whels springer spaniel! Har haft två collie tidigare, men tyvärr gott borta av ålders krämpor! Är nu jätte sugen på en till och undrar om du ska ha nån valp kull i sommar! Hälsningar Ann Catrin
E-post:
Skrivet av Rose-Marie Ullman, den 26. mar, 2015
Hej!
Oj vilken underbar hemsida ni har. Jag är nog lite snurrig av allt läsande. Jag tycker att bättre hemsida gå nog inte att får. Och alla fina bilder på dina hundar. Atlas har jag gillat sedan jag träffade er via FB, men sedan fick jag se Kevin och tyckte om honom också, nu när han är borta och jag läste det fina ni skrivit om honom, så kom tårarna, jag är ju gammal och collietokig, det var Sandra som undrade om sidan kunde få några tips. Nej jag tycker som sagt att den är så bra. Och du har så vackra hundar. Nu har jag ju också blivit lite "kär" i Sandras vackra katt, hon är ju bara så söt, hon heter något på Y, men så hittade jag bild på Bugg också så fin.
Jag skaffat en mobil som jag inte förstår mig på, så jag får fortsätta att titta på alla vackra bilder och rolig text på FB
vänligen
Rose-Marie
E-post:
Skrivet av Eva, den 29. dec, 2014
Har tassat runt på sidan och tittat på Era vackra collies, så jag lämnar ett tassavtryck efter mig. Lycka till i fortsättningen :)
Webbsida:
Skrivet av Solveig Lundgren, den 5. dec, 2014
Som jag skrev tidigare så har du så underbart vackra collies. Jag skulle vilja gå en kurs hos dig där du lärde mig hur jag bäst visar upp min Eros på utställningar samt hur jag gör med päls, öron etc inför utställningarna. Du verkar vara specialist på detta och du har ju som sagt underbara hundar att visa upp. Riktigt fin hemsida. Kram
E-post:
Skrivet av Helene Åvall, den 20. okt, 2014
Jag är så tacksam att ha " fått " syskonen Molly och Kendza.
Jag älskar dom så mycket.
Dom har så stort utbyte av varandra och leker som galningar !!!
E-post:
Skrivet av Heléne Källstedt , den 24. sep, 2014
Hej

Skrev precis ett långt meddelande till dig. Men tryckte på fel knapp. Underbara collies du har. Såg även du planerar 3 kullar fram över.

Är jätte intresserad av valp, senvåren, sommaren eller hösten 2015.

Får skriva mer om oss som familj och våra gamla collies har/haft 3 collie tidigare. Vår tredje Rex fick vi i början av juli från Shim's kennel då han är en omplacering på 9,5 år.

Tre veckor tidigare hade vi fått ta bort vår älskade Cashew bara 6 år gammal pga bl.a. Cursing och två till oberoende sjukdomar.

Många kramar från Helene
E-post:
Skrivet av susannah, den 9. jun, 2014
vi längtar så efter våran fina kille Jared! Många kramar och tack Chatta! // Sussi & Erica och pappa Logan
Skrivet av Ingegerd Eifert, den 12. jan, 2014
Men vilka underbara valpar ni har. Det har alltid varit min dröm att äga en collie. Är mycket sugen. Hur mycket kostar en hane, om det finns någon kvar förstås.?
Skrivet av Helena, den 4. dec, 2013
Hello!
Thank you, I got you in the facebook friend. I found you from your home page. You have a really beautiful dogs and they were familiar with the dogs pedigrees. Website was really nice. Comfortable Waiting for Christmas here in Finland. I'll put this on my website and my daughter's address. Regards Johanna and Helena
http://winterhafens.webs.com/
E-post:
Skrivet av Helene Åvall, den 9. maj, 2013
Hejsan !!!!
Nu har vi haft lilla Molly en vecka, och jag är så glad att hon fick komma hit. Hon är en mycket glad och trygg liten valp.
KRAM
Helene Åvall
E-post:
Skrivet av Britt Marberg, den 17. apr, 2013
Hejsan ! Jag har haft fyra collie från konvalljens min första tik efter moonhills play with me. Tycker mkt om Atlas och hans syster. Skulle vara roligt med en valp med dessa linjer igen. Skulle vara roligt att träffa dina hundar. Med vänlig hälsning Britt
E-post:
Skrivet av Åsa på CollyDane's Kennel, den 4. mar, 2013
Grattis till bebisarna.. :)
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Helena, den 11. jan, 2013
Hej! Tack för raderna på våran hemsida. Hoppas vi ses snart. Kram!!!

Senaste kommentarer

18.04 | 19:19

Vilken fin sida om Kevin och så vackert skrivet!!!
Finns fortfarande kvar i mitt hjärta också,så speciell💕
Kram kennelmamman

...
14.01 | 18:52

Grattis till utställningsresultaten!

...
15.11 | 19:46

Så fin Mazon är 😍😍

...
15.11 | 11:37

Jag är så glad över att äga Molly och Kendza. Dom var ämnade åt varandra, även om Kendza kom till oss som ettåring.
Dom busar och leker hela tiden.

...