HUSFLOTTE 1
Ni tar roddbåten med motor ut till Husflotten som är ankrad på Tisnaren. Där bor Ni på vattnet och kan fiska o bada direkt från Husflottens veranda.

Upplev kväll med solnedgång.

Bäddsoffa och köksdelen.

Säsong 2019: 1/5 - 8/9

Husflotte tar max 4 personer dvs. 2 vånings säng och en dubbelsäng.

Pris / Dygn - 2.400 kronor

 

Husflotten är utrustad med: tallrikar, skålar, kaffemuggar och glas allt detta i plast. Det finns bestick, kniv, slev, stekspade, visp, tillbringare, kastrull och stekpanna. Diskmedel och diskborste o disktrasa. Förstaförband. Flytvästar. Gasolplatta och även klotgrill ute på verandan. Ta med grillkol.

Det finns en kylväska som går på Solenergi.

I Husflotten finns täcken o kuddar. Ta med lakan, örngott och handuk. (våningsäng 80x200 cm och bäddsoffa med dyna 160x200cm)

Tips: -för att koka kaffe så ta med snabbkaffe o koka vatten på Husflotten

        -för varmvatten till disk så koka vatten på gasolplattan.

 Vid hyra av husflotten ingår:  1 st flaska med bränsle till kaminen, 2 st gasol patroner till kokplattan, och en introduktion för hantering av husflotten, detta gäller första dygnet.

Ej Husdjur.

 

 Ankomst kl 14.00 på ankomstdagen (hör av er om Ni ankommer vid annan tid) och avresa senast kl 11.30 avresedagen.

 

 

Kim 070-3620208, Mari 070-6798880

mail: rudagard1@gmail.com

Våningssäng och kamin. Solspeglingarna i vattnet spelar i taket...

Dass.

Kommentar från Vinnaren av vår tävling 2014.

Vinnaren från vår tvävling i Februari med utlottning av 2 dygn med husflotten har nu tagit ut sin vinst. Och detta vart deras kommentar efter dessa 2 dygn:

Tusen tack för vinsten av husflottedagarna. Jag rekommenderar verkligen alla att ta chansen och hyra husflotten för skön avkoppling på den vackra sjön Tisnaren.  Klart vatten, fint fiske och mysigt inredd flotte, allt praktiskt fungera suveränt bra. Dessutom var det väldigt trevligt mottagande av Mari och Kim. Vi kommer gärna igen.