Väg beskrivning.

Hitta till Ruda Gård.


Från Vingåker åk mot Rejmyre, väg 1175 in i Östergötland. Passera samhället Byle och sjön Tisnaren, fortsätt sedan längs med lång rak-sträcka med flera backar.  Det finns 2 olika vägar till Ruda Gård, den ena är att i slutet av den raksträcka svänga av till vänster på grusväg mot Ruda 3 km. (Från järnvägsbron i Vingåker har vi mätt upp ca 11 km till avtagsvägen mot Ruda.) Den andra vägen är att åka några km vidare mot Skedevi/Rejmyre och vid skylt in till vänster "Ruda 4" och Tölingsnäs, ta in på grusväg till vänster och sedan hålla vänster direkt efter och sedan åka ca 4 km till Ruda Gård. 

Från Hävlahållet kommer 1a infarten på högra sidan efter att Skedevikyra passerats + lite skog och ett gärde ( Skedeviprästgård). Skylten är Ruda 4 och Tölingsnäs. Sväng höger in på grusväg och håll sedan vänster direkt vid snar korsning. Sedan följ grusvägen i ca 4 km till Ruda Gård = 90 graders kurva med postlådor. På väg 1175 finns 2 olika vägar till Ruda Gård, nästa avtagsväg ligger några km längre åt Vingåkershållet och där står Ruda 3, in till höger på grusväg.

De olika boendena:
-Gustens hus är ett vit rappat 2 våningshus.

-Husflottarna 1 och 2 ligger vid brygga nedanför  huvudgården -Ruda Gård. Vid ca 90 graders sväng på vägen vid postlådorna tag då istället -sväng in mot lagård. Det står RUDA GÅRD med vit text på rött utestall . Sväng vänster igen och bilarna parkeras vid område innan trädgården. Där hämtas Ni och era saker med 4-hjuling o släpkärra för vidare transport ner till sjön o Husflottarna.

-Fasta Husflotten ligger en liten bit från huvudgården, men åk till samma ställe som för Husflotte 1 och 2 så möts vi upp där och visar vägen till den Fasta husflotten.GPS kordinater: 58.9818, 15.8638


OBS !
Tänk på att detta "Ruda Gård 1, 64394 Vingåker" ligger i Finspångs kommun precis vid stranden av sjön Tisnaren (stax på den sida av kommun gränsen) när ni söker i Er eventuella GPS när ni är på väg. Då det finns ett Ruda även mellan Vingåker och Katrineholm.  OBS !

Om Ni skall till Husflottarna skall Ni svänga in här! Parkera er bil på lagårdsplanen och sedan kommer vi och möter upp med 4-hjuling o kärra som tar er och er packning ner till Husflottarna vid sjön.

KARTA

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 13:48

24/ 8 skulle jag vilja hyra 2st husflottar. Och även badtunnan på flotte. Mvh jessica

...
21.01 | 13:32

Hej. Det finns boende kvar i sept tom 9/9. Maila: rudagard1@gmail.com

...
21.01 | 13:30

Hej. finns boende kvar i sept tom 9/9. Maila: rudagard1@gmail.com

...
21.01 | 11:02

Hej. Jag letar boende och båtar till vår fiskesektion, vi är 16st som brukar resa tillsammans och vi vill gärna besöka er i september om det går att lösa.
Mvh J

...
Du gillar den här sidan