Korthåriga vorstehvalpar väntas

Korthåriga vorstehvalpar födda den 29/3-2020 u. J Herbaria´s Lime e. SUCH Rodedalens Jorm!!


Lime är den mest kompletta hund jag ägt, utmärkt mentalitet, dresserbarhet och jaktegenskaper. Jag har även haft förmånen att jaga med eller på jaktprov se de flesta hundarna på hennes mors sida 3-4 generationer bakåt.

Lime  är startad på ett jaktprov med ett 1:a pris i Ökl (skog).  Trots att hon  till största delen  jagas med i skog, så tar hon för sig på öppet fjäll och anpassar söket efter rådande förhållanden.
Lime har hög rovviltskärpa och jagar gärna grävling, hon används  även till eftersök på klövvilt där hon nyttjas som avfångningshund, framför allt på rådjur. Trots detta så jagar hon inte klövvilt under fågeljakt.

Lime har en kull sedan tidigare där de (tre) avkommorna som startat på jaktprov har minst 1:a pris Ökl (skog och fjäll).


SUCH Rodedalens Jorm är en riktigt trevlig och vänlig hane med utmärkt mentalitet och exteriör, en hane som vi tror kompletterar Lime på ett mycket bra sätt. I Jorms stamtavla finns ett stort antal av Sveriges ledande nedärvare.
Jorm jagar  i skog och på fjäll. Han är en uthålligt hund med naturlig reviering och har på jaktprov 1:a pris Ökl (fjäll) samt ett flertal 2:a priser i Ukl och Ökl. 

Parningen är godkänd och uppfyller Svenska Vorstehklubbens avelskrav.


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Benny | Svar 08.02.2012 23:02

upp me nå nya bilder op smp korvarna ;)

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.04 | 21:26

Skicka gärna ett mail med era kontaktuppgifter.

...
15.04 | 21:24

Jag har inga valpar för tillfället, men jag kommer att låna hem en avkomma efter Mocca och ta en kull på henne (Uti Bergets Rutan) när hon löper.

...
15.04 | 12:48

Hej har ni tyska jaktterriervalpar? Vi är ute efter en liten tik.
Hör av er om ni har

...
12.03 | 13:31

Hur fina som helst 💓👌😊

...
Du gillar den här sidan