Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Berit Kristoffersson, den 13. maj, 2010
Hej. När jag var inne på din morfars anor och kom ner till Pär Johansson på Kaffatorpet så förstod jag att vi är släkt.Med din MF FF Per Nilssons söner Nils och Per börjar vårt gemensamma släktskap. Nils är min FF FF far och han tog senare efternamnt Petersson. Hälsningar Berit
E-post:
Skrivet av Kenneth Palmqvist, den 20. apr, 2010
Hej Rune.
Var inne på din släktforskningssida och upptäckte då att vi har en gemensam knutpunkt i Åbon Pär Johansson (f 1716 i Hjersås) på Kaffatorp i Oppmanna.
Ha det bra! / Kenneth
E-post:
Skrivet av Trött på hoppkaninen , den 4. apr, 2010
Försöker läsa men har en hoppande kanin hur många barn har Clintan vet du det
E-post:
Skrivet av birgitta, den 10. jan, 2010
Hej Rune!
Vilka talanger du har. Dessa egenskaper hade jag ingen aning, om när du satt på platsen bakom mig i folkskolan. ( fast detta är ju väldigt länge sedan) Det jag minns av dig, var att du var rolig och glad.

Hälsning från din fd. klasskamrat Birgitta
E-post:
Skrivet av Gert, den 21. dec, 2009
Ja de var en vintrig förstasida. Duktigt byggt brorsan! Vi kan tyvärr inte på Annandagen men vill gärna träffa er. Vi hörs om det.

Herregud vad Clintan har legat i. Har du sett alla?

KRAM
Gert
E-post:
Skrivet av Inger Nilsson, den 26. jul, 2009
Hej.
Har tittatpå din släkt på din farmors sida och på min farfars sida stöter vi på varandra med Carl Andersson född 1743 hans son Nils född 1772 är vår ana. Synd du inte gått längre bak för jag har stött på problem där. Ha en trevlig sommar Hälsningar Inger
E-post:
Skrivet av Eva Mattsson, den 2. mar, 2009
Hejsan!
Kikade på din släktforskning och upptäckte att vi har massor med gemensamma anor från Ivetofta, Fjälkinge, Gelltofta mm detta såg jag vid en kort titt, skall kika lite mer så snart jag har tid. Du har anor som är gemensamma med båda mina föräldrars anor...
Vänliga hälsningar Eva Mattsson
E-post:
Skrivet av elisabet, den 4. jun, 2008
Hej Rune
Jättefina både bilder och målningar, du har talang för akvarellmålning! Jag känner igen vyerna från Skagen, tyvärr hann vi inte med konstnärsskap när vi var där men vackra minnesbilder finns kvar.
Kramar Elisabet
Skrivet av Gert, den 4. jun, 2008
Ja det var verkligen fina bilder. Håller med Gustaf - du kan bli fotograf. Kul med att våra förfäder också har fått en plats på Internet.
Skrivet av gustaf , den 3. jun, 2008
Hej pappa. Vilka fina bilder från skagen. Och vad duktig du e på akvarell målning. Du borde byta branch! Ha det fint, hoppas vi ses snart / gustaf