Elles konst

    Ler stortKlockan 12 på söndag dvs igår var jag på mitt livs första venissage. Jag ställde ut i Kvarnbyn på riktigt. Det kändes jätteroligt, men lite gruvsamt också.Roligast var det, att träffa de andra konstnärerna, som verkligen hade gjort fina grejer.

 

     Egon hade gjort en jättefin utställning med ett väldigt bra upplägg. I skolan fanns akvareller och fotografi, med oss  förstagångsutällare, jag bla. i rundlogen olja och några akryl och i skrädhuset fanns kändisaran dvs de etablerade konstnärerna med olja, akryl och skulptur. Uttrycken var många, fantasifulla och roliga. Stilarna var väldigt skiftande och roliga. 

 

   Utomhus fanns Erlands fantastiskat smidda fåglar. Jag köpte två, kunde inte motstå. Jag ställde ut mina akvareller om WB dvs mjölkköraren, mejeriet och morbror Verner som cyklar med trer WB.Sedan ställde jag ut några cykelbilder i kvarell plus några tanter från Risliden i akvarell.Jag hade bara två tavlor i akryl, damen i blått och damen i rött. Sammanfattningsvis kändes det ganska bra att äntligen komma till skott med en utställning. Jag kände mig väldigt nöjd, när vi åkte hem, att jag äntligen kommit till skott.

 

Elle

Badande kvinnor är utställd på Galleri 1 i Skellefteå till den 22 juli.

Senaste kommentarer

09.11 | 12:12

Låter väldigt bra! Må gott och hälsa H-E!💕

...
08.11 | 07:48

Det låtee härligt, Elle! Ja, ibland lönar det sig att invänta sig själv.😘❤

...
07.11 | 23:46

Det låter väldigt bra Elle! Fortsätt på samma sätt! Vi ses snart i stora staden .
Kram från Stig och mig

...
09.10 | 12:23

Bra skrivet ElseMarie! Jag var också där och tyckte det var tänkvärt och intressant ur många synvinklar!

...