Elles konst

  Nu kan jag inte komma undan längre. Ett år i huset har gått och äntligen har  kunnat bestämma mig var min nya atelje ska ligga. Den ska ligga på två ställen dvs en trappa upp och i källaren.

 

  Pannrummet är stort och har vatten så där kan jag slappa med gips, färg och cement. Rummet uppe delar jag med HE så där får det bli akvarell och akryl mälning i första hand, eftersom golvet är ganska ömtåligt.

 

  Mors gamla perstorpsbord blir bra uppe och den rostfria bänken från stallet ska ner i källaren. Bara det blivande sommarrummet i källaren tömts, så ska Flyttfåglarna inkallas för flyttning av sängar och byråer bla. Det ska bli trevligt med ett arbetskök  med en köksö och ett matrum innanför köket.

 

      Äntligen ska jag efter ett års vånda i vårt nya hus få det som jag vill ha det. Det känns jätteroligt ! Sorgeåret efter hästarna och Boy är över, min nervsmärta har lättat och nu kan jag börja göra, vad jag vill igen. Lusten att skapa har återvänt, jippi ! Kursen i monotypi gjorde susen, tack Åsa och Edelvik för, att jag fick gå den !

 

Elle 

Oj, vad det går tungt, att komma igång igen. Suttit tre gånger i min nya atelje, suck.  Täljstenskaminen är jättemysig, men jag har inte fått upp farten ännu.

      Mitt barnbarn föreslog idag att jag skulle måla blommor, men jag vet inte hur det skulle gå till. Sorgen efter hästarna och Kvarnriset känns fortfarande, men jag kan nu gå skapligt igen, utan alltför stor smärta, vilket känns bra. Elisa föreslog också att jag skulle göra mina bokprojekt klara, vilket hon har alldeles rätt i. Det finns saker att hugga tag i bara energin och viljan finns, suck....

Får nu använda tiden till, att samla inspiration och glädje i skapandet igen.

Hörs och ses kanske.....

Elle

Ps måste börja med att städa upp i materialförådet , som är i kaos efter flytten. 

 

 

Badande kvinnor i akvarell 40x50 utställd på Galleri 1 till den 22 juli.

Senaste kommentarer

09.11 | 12:12

Låter väldigt bra! Må gott och hälsa H-E!💕

...
08.11 | 07:48

Det låtee härligt, Elle! Ja, ibland lönar det sig att invänta sig själv.😘❤

...
07.11 | 23:46

Det låter väldigt bra Elle! Fortsätt på samma sätt! Vi ses snart i stora staden .
Kram från Stig och mig

...
09.10 | 12:23

Bra skrivet ElseMarie! Jag var också där och tyckte det var tänkvärt och intressant ur många synvinklar!

...