Elles konst

Spaljeerna är på plats

🙂 Tänka sig, nu håller min skulpturträdgård att växa fram. Komplettering av häckar plus tre stora spaljeer gjorde susen. Kom på häromdagen att spaljeer istället för häckar går mycket fortare och blir kanske tom mindre arbetskravande. En häck tar några år att växa upp, en spalje med växter blir klar på ett år. Att jag inte tänkt på det tidigare. Fortsättningen tål att tänka på. Skulle vilja ha spalje mot grannarna, eftersom de har sitt lusthus bara en meter från vår tomtgräns, alldeles för nära.

 

     Alternativet är att de får flytta in tre meter på sin tomt, vilket de egentligen ska vara eller att jag sätter upp en avskiljande spalje. En anna lösning är en låg spalje eller en häck, som inte kräver deras medgivande. Få se vad lösningen blir. det kan inte vara kul för dem att vara så inpå oss.

 

    Vi sitter ju för det mesta i vårt uterum, så oss gör det minndre, men..Hur som helst å blir det tå spaljeer till och en lärkhäck, antagligen. Få se vad Ove säger på tisdag. I morgon ska jag bygga min örtagård av pallkragar. Det aka bli spännande. Hoppas bara att vädret blir någorlunda bra.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.11 | 15:53

Den finaste vännen i världen

...
12.11 | 12:50

Ja, visst gäller det att hålla ut. Här i Uppsala har vi haft extra restriktioner ett tag. Och nu har ni i Västerbotten också fått det. Kram

...
29.06 | 21:01

Man gör det med pennan, som mor Helena sa.

...
29.06 | 08:34

Bra skrivet syrran!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS