Elles konst

Nu är min skulpturpark på G !

      🙂 Nu börjar jag se hur min trädgård får tak och väggar. Rumsindelningen är på gång. Min dröm är en trädgård med rum, där jag kan presentera olika skulpturer, som jag har tillverkat själv.

 

      Vilket material det blir har jag inte bestämt, utan det får växa fram, men jag har tänkt lite på trä, smide, glas och cement. Antagligen gör jag skulpturer i ett material i taget, så att det blir enhetligt. Jag gillar, det lugna och ganska enhetliga.

 

     Plotter avskyr jag både, när det gäller växtval och konst. Stort, tydligt, distiknt ska det vara. Gärna i klara färger, men i en enhetlig ton. Det kan bli ganska dramatiskt med skulpturer och växter i en symbios utomhus.

 

     Vilken grej, jag gläds redan över, att kunna förverkliga mina ideer. Torfrid Olsson, Bygdeträskliden är min förebild med sina vackra skulpturer i smide, ofta gjorda av gamla jordbruksredskap. Hans museum med skulpturparken utomhus gjorde mig alldeles andlös första gången jag såg den.

 

      Jag måste absolut lära mig, att svetsa, det skulle jag ha nytta av. dags att börja samla material till de olik skulpturerna i min lilla skulpturpark i trädgården. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.06 | 21:01

Man gör det med pennan, som mor Helena sa.

...
29.06 | 08:34

Bra skrivet syrran!

...
19.05 | 21:25

Finns på www.facebook.com/anncharlotte.olsson.92 och på Messenger på m.me/anncharlotte.olsson.92

...
19.05 | 21:23

Mycket troligt att de var kusiner! Åh, jag skulle bli oerhört glad om du kunde berätta lite om Jonas och Hanna! Jag har ju aldrig träffat dem.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS