Elles konst

Äntligen två arbetsplatser !

Tänk att det ska behöva vara coivid 19 för att jag ska börja måla igen. I går startade jag ett sista ryck för att göra i ordning mina ateljeer. Det är rätt lyxigt. En i källaren, där jag kan gjuta och slappa med vatten och en på vinden, där jag kan måla akvarell och akryl.  Jag ska dessutom få extrabelysning uppe, så det blir jättebra. I pannrummet har jag både vatten, en rostri bänk, hyllor och skåp för material.

 

       Rena drömmen, jämfört med tidigare, när jag målade i köket, ofta vid köksbordet, vilket inte var så bra varken för möbler eller golvet. Om sanningen ska fram så har jag mest skrivit de senaste året, men nu börjar jag längta efter att måla och gräva i trädgården. Det hör liksom ihop. Nu i coronans tid hinner jag ett och annat. Först av allt ska Gunhilds bol bli klar, sedan blir det målning för hela sklanten. Jag riktigt känner suget igen och det är väldigt bra.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.06 | 21:01

Man gör det med pennan, som mor Helena sa.

...
29.06 | 08:34

Bra skrivet syrran!

...
19.05 | 21:25

Finns på www.facebook.com/anncharlotte.olsson.92 och på Messenger på m.me/anncharlotte.olsson.92

...
19.05 | 21:23

Mycket troligt att de var kusiner! Åh, jag skulle bli oerhört glad om du kunde berätta lite om Jonas och Hanna! Jag har ju aldrig träffat dem.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS