Elles konst

7 jan. 2020 Egotrippad och modernistisk konst !

    Kanske har jag fel eller ? Hur kommer det sig att många konstutställningar ser så likadana ut ? Kuber, rektanglar obegriperliga krumelurer, som kallas min olivträdgård, mitt, mitt, mitt, utan ett uns av samhällsengagemang. Ju obegripligare ju bättte enligt de ofta ganska fördömande och snobbiga konstkännarna, som mest verkar tänka på hur verken säljer och marknaden. Då får tavlorna inte beröra, det kan vara farligt.

 

     De konstnärer som anses " lyckade " verkar bo i något annat universum, än vi vanliga nänniskor. Hur kan man vara så okänslig för den värld vi alla lever i ? Hur kan man, som konstnär sätta sig och till verka en kub och ställa ut, när jorden och världen är fylld av så mycket annat ? Människor, byggnader, djur och växter tex. Jag förstår det inte.

 

     Den delen tycks helt passe, trots att vetenskapsmännen varnar för, att klimatet ska försämras och att djur och växter försvinner i en svindlande fart. Vi kan ju faktiskt behöva påminnas om , vilka djur och växter vi fortfaraande har och har haft ! Hur kan konstvärlden vara så opåverkad, när tom tillverkarna av pepparkakshus på moderna museet följer med sin tid på det mest underbara sätt.

 

Elle

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.06 | 21:01

Man gör det med pennan, som mor Helena sa.

...
29.06 | 08:34

Bra skrivet syrran!

...
19.05 | 21:25

Finns på www.facebook.com/anncharlotte.olsson.92 och på Messenger på m.me/anncharlotte.olsson.92

...
19.05 | 21:23

Mycket troligt att de var kusiner! Åh, jag skulle bli oerhört glad om du kunde berätta lite om Jonas och Hanna! Jag har ju aldrig träffat dem.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS