Elles konst

4/11-19 Nu måste min atelje bli klar snart ! Annars skri...

   😠 Jag drivs inte direkt av energi och skaparkraft. Jag har fortfarande inte inrett min atelje eller möblerat om så, att att jag kan sätts igång och jobba med monotypi eller gjutning.

 

    Köksön står sedan flera veckor i sin kartong och absolut ingenting händer i huset....absolut ingenting, utom det vanliga, tvätt, städning, matlagning, gympa, vattengympa, hundpromenader, teaterbesök, trevliga besök av dotter och vänner, canasta osv, osv var tar tiden vägen ?  

 

  Måste kanske få ett utbrott, innan mannen börjar reagera på, att omflyttningen inte ens påbörjats....mitt skräprum fullt med dukar mer eller minder färdiga måste tömmas, färgtuber sorteras, två sängar flyttas ner i sommarsovrummet i källaren, en jättedubbelsäng ska flyttas upp på 2a våningen plus två byråer.

 

      Minst ett gammalt skåp ska flyttas ut från köket plus matbordet. I morgon påbörjas tömningen av det sk. sommarsovrummet. Jag beställer " Flyttfåglarna " senast fredag för flyttningen av möbler. Jag hade ju lovat mig själv ,att ateljeerna ska bli klara till jul....hur ska vi hinna ?

 

Elle

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.06 | 21:01

Man gör det med pennan, som mor Helena sa.

...
29.06 | 08:34

Bra skrivet syrran!

...
19.05 | 21:25

Finns på www.facebook.com/anncharlotte.olsson.92 och på Messenger på m.me/anncharlotte.olsson.92

...
19.05 | 21:23

Mycket troligt att de var kusiner! Åh, jag skulle bli oerhört glad om du kunde berätta lite om Jonas och Hanna! Jag har ju aldrig träffat dem.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS