Elles konst

30/9 2019 Nu ska en eller två ateljer inredas !

  Nu kan jag inte komma undan längre. Ett år i huset har gått och äntligen har  kunnat bestämma mig var min nya atelje ska ligga. Den ska ligga på två ställen dvs en trappa upp och i källaren.

 

  Pannrummet är stort och har vatten så där kan jag slappa med gips, färg och cement. Rummet uppe delar jag med HE så där får det bli akvarell och akryl mälning i första hand, eftersom golvet är ganska ömtåligt.

 

  Mors gamla perstorpsbord blir bra uppe och den rostfria bänken från stallet ska ner i källaren. Bara det blivande sommarrummet i källaren tömts, så ska Flyttfåglarna inkallas för flyttning av sängar och byråer bla. Det ska bli trevligt med ett arbetskök  med en köksö och ett matrum innanför köket.

 

      Äntligen ska jag efter ett års vånda i vårt nya hus få det som jag vill ha det. Det känns jätteroligt ! Sorgeåret efter hästarna och Boy är över, min nervsmärta har lättat och nu kan jag börja göra, vad jag vill igen. Lusten att skapa har återvänt, jippi ! Kursen i monotypi gjorde susen, tack Åsa och Edelvik för, att jag fick gå den !

 

Elle 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.06 | 21:01

Man gör det med pennan, som mor Helena sa.

...
29.06 | 08:34

Bra skrivet syrran!

...
19.05 | 21:25

Finns på www.facebook.com/anncharlotte.olsson.92 och på Messenger på m.me/anncharlotte.olsson.92

...
19.05 | 21:23

Mycket troligt att de var kusiner! Åh, jag skulle bli oerhört glad om du kunde berätta lite om Jonas och Hanna! Jag har ju aldrig träffat dem.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS