Elles konst

30/9 2019 Nu ska en eller två ateljer inredas !

  Nu kan jag inte komma undan längre. Ett år i huset har gått och äntligen har  kunnat bestämma mig var min nya atelje ska ligga. Den ska ligga på två ställen dvs en trappa upp och i källaren.

 

  Pannrummet är stort och har vatten så där kan jag slappa med gips, färg och cement. Rummet uppe delar jag med HE så där får det bli akvarell och akryl mälning i första hand, eftersom golvet är ganska ömtåligt.

 

  Mors gamla perstorpsbord blir bra uppe och den rostfria bänken från stallet ska ner i källaren. Bara det blivande sommarrummet i källaren tömts, så ska Flyttfåglarna inkallas för flyttning av sängar och byråer bla. Det ska bli trevligt med ett arbetskök  med en köksö och ett matrum innanför köket.

 

      Äntligen ska jag efter ett års vånda i vårt nya hus få det som jag vill ha det. Det känns jätteroligt ! Sorgeåret efter hästarna och Boy är över, min nervsmärta har lättat och nu kan jag börja göra, vad jag vill igen. Lusten att skapa har återvänt, jippi ! Kursen i monotypi gjorde susen, tack Åsa och Edelvik för, att jag fick gå den !

 

Elle 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.11 | 12:12

Låter väldigt bra! Må gott och hälsa H-E!💕

...
08.11 | 07:48

Det låtee härligt, Elle! Ja, ibland lönar det sig att invänta sig själv.😘❤

...
07.11 | 23:46

Det låter väldigt bra Elle! Fortsätt på samma sätt! Vi ses snart i stora staden .
Kram från Stig och mig

...
09.10 | 12:23

Bra skrivet ElseMarie! Jag var också där och tyckte det var tänkvärt och intressant ur många synvinklar!

...
Du gillar den här sidan