Elles konst

Min första utställning= Kvarnbyn

    Ler stortKlockan 12 på söndag dvs igår var jag på mitt livs första venissage. Jag ställde ut i Kvarnbyn på riktigt. Det kändes jätteroligt, men lite gruvsamt också.Roligast var det, att träffa de andra konstnärerna, som verkligen hade gjort fina grejer.

 

     Egon hade gjort en jättefin utställning med ett väldigt bra upplägg. I skolan fanns akvareller och fotografi, med oss  förstagångsutällare, jag bla. i rundlogen olja och några akryl och i skrädhuset fanns kändisaran dvs de etablerade konstnärerna med olja, akryl och skulptur. Uttrycken var många, fantasifulla och roliga. Stilarna var väldigt skiftande och roliga. 

 

   Utomhus fanns Erlands fantastiskat smidda fåglar. Jag köpte två, kunde inte motstå. Jag ställde ut mina akvareller om WB dvs mjölkköraren, mejeriet och morbror Verner som cyklar med trer WB.Sedan ställde jag ut några cykelbilder i kvarell plus några tanter från Risliden i akvarell.Jag hade bara två tavlor i akryl, damen i blått och damen i rött. Sammanfattningsvis kändes det ganska bra att äntligen komma till skott med en utställning. Jag kände mig väldigt nöjd, när vi åkte hem, att jag äntligen kommit till skott.

 

Elle

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.06 | 21:01

Man gör det med pennan, som mor Helena sa.

...
29.06 | 08:34

Bra skrivet syrran!

...
19.05 | 21:25

Finns på www.facebook.com/anncharlotte.olsson.92 och på Messenger på m.me/anncharlotte.olsson.92

...
19.05 | 21:23

Mycket troligt att de var kusiner! Åh, jag skulle bli oerhört glad om du kunde berätta lite om Jonas och Hanna! Jag har ju aldrig träffat dem.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS