Ragatavarning

HORKULTUR UNDER HORACE TID- VAD GÖR KUNGEN ÅT DETTA ?

    Galen DET ÄR HÅRRESANDE , DET VI UPPLEVER NU ! ETT MANLIGT URTIDSDJURS SISTA KAMP FÖR SITT REVIR OCH SINA PREVILEGIER, NÄMLIGEN ATT VISA SIN MAKT ÖVER OSS KVINNOR BÅDE EKONOMISKT, SOCIALT, KULTURELLT OCH SEXUELLT. FY, SJUTTON SÄGER JAG, SOM TRODDE ATT SÅDANA FORNTIDA MÄN VAR UTDÖDA ELLER I ALLA FALL VÄLDIGT SÄLLSYNTA, MEN SÅ FEL JAG HADE ! HORACE BEVISAR MOTSATSEN !

 

     ISTÄLLET FÖR ATT HJÄLPA TILL ATT RENSA UPP I SVENSKA AKADEMIENS UNKNA KVINNOSYN,ORÄTTFÄRDIGA PREVILEGIEFÖRDELNING TILL FÖRMÅN FÖR KULTURMÄNNEN, SOM AKADEMIENS TIDIGARE STÄNDIGE SEKRETERARE, SÅ HAR HORACE VARIT EN DEL AV DEN OCH DELTAGIT I DEN. HUR MÅNGA SKELETT HAR DEN MANNEN I GARDEROBEN, EFTERSOM HAN MÅSTE SE TILL, ATT SARA DANIUS , SOM FÖRSÖKER GÖRA NÅGONTING ÅT SAKEN RENSAS UT OCH LÄMNAR AKADEMIEN ? 

 

     VAD GÖR KUNGEN, SVENSKA AKADEMIENS BESKYDDARE ÅT DETTA ? ÄR HAN NUMERA OCKSÅ KVINNORNAS BESKYDDARE, FEMINIST OCH JÄMLIKHETSIVRARE ELLER DELTAR HAN OCKSÅ I DEN HORKULTUR, SOM  TILÅTITS GRASSERA I SVENSKA AKADEMIEN UNDER HORACE TID, SOM SVENSKA AKADEMIENS STÄNDIGE SEKRETERARE ? VAD SÄGER SILVIA OM DETTA ? 

KANSKE DAGS FÖR ETT KVINNOUPPROR FÖRE VALET OCH EN NAMNINSAMLING FÖR SARA DANIUS,  ATT UPPVAKTA KUNGEN MED ?

 

EN MYCKET UPPRÖRD KVARNRISMOR, SOM ALLTID JOBBAT FÖR, ATT KVINNOR SKA FÅ DET BÄTTRE I SAMHÄLLET.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.07 | 15:02

Hej ! Jag har drabbats av samma sak, men annan mäklare, nämligen Länsförsäkringars fastigh. mäklare !!!
Om jag vore säljare skulle ja bli förbannad !

...
01.04 | 23:22

Hej! Blev du av med din ryggsmärta? Mvh carola

...
09.01 | 14:17

Jag lyder ditt råd, stenhårt !

...
08.01 | 22:46

Wow, du är på gång. Men väx sakta in i det nya så du hinner med i hjärtat. Du är så fin Elle. Ta vara på alla ( hundra) år som du har kvar. 🎶😀💖

...
Du gillar den här sidan