Ragatavarning

15 /3 Utrop från minareter, kyrkringningar och reklam......

  Galen Det finns ingen rim och reson i hur politiker reagerar på utrop i minareter, jämfört med hur de reagerar , när vi mot vår vilja översköljs av reklam ochtvångserbjudanden både i våra hem, på bio, när vi handlar, på idrottsarrangemang eller tom kulturaktiviteter.

 

     Jag går så långt, att jag tycker att ofrivillig reklam är värre , än både kyrkringningar och utrop i minareter. Reigionsfriheten är trots allt grundlagfäst, det är inte friheten att sprida reklam, trots att man skulle kunna tro, att det är tvärtom, när man hör på Ebba Busch -Thoor eller Björklund. Jag blirmörkrädd över den islamofobi och de fördomar nämda politiker sprider.

 

 Jag har aldrig hört varken Busch-Thoor sagt ett ord om det övervåld och den intentitetskränkning, som reklamen utsätter oss för i våra hem,oavsett om vi vill det eller inte. Jag har aldrig hört Björklund reagera mot försäljare,som ringer upp oss pensionärer och försöker lura på oss varor, som vi inte behöver.

 

  Lite mera eftertänksamhet och tolerans skulle vara klädsamt, även om man är gammal folkpartist eller liberal eller tom kristdemokrat. Jag skäms över våra trångsynta och intoleranta politiker på högerkanten , som gör detta i populismens, intoleransens och egenintressets namn !

 

Kvarnrismor

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.07 | 15:02

Hej ! Jag har drabbats av samma sak, men annan mäklare, nämligen Länsförsäkringars fastigh. mäklare !!!
Om jag vore säljare skulle ja bli förbannad !

...
01.04 | 23:22

Hej! Blev du av med din ryggsmärta? Mvh carola

...
09.01 | 14:17

Jag lyder ditt råd, stenhårt !

...
08.01 | 22:46

Wow, du är på gång. Men väx sakta in i det nya så du hinner med i hjärtat. Du är så fin Elle. Ta vara på alla ( hundra) år som du har kvar. 🎶😀💖

...
Du gillar den här sidan