Tankar från en karantänsenior.

HEJA, DET BLIR KANSKE EN VIT JUL, UTAN EN JÄTTEGIPSKLUBB...

🙂   I morse klockan sju, när jag gick ut med vår lilla tibbe Joker, så var det riktigt julväder. Vitt och fint och några grader kallt. Inte allts regn och töväder, som vädergubben spådde igår. Det vat tur eftersom HE skulle skjutsa sin snart 90 åriga mor till Umeå för att ta bort gipset på sin opererade hand.

 

       Gunhild har i två veckor gått omkring med en jättegipsklubba på höger hand. Riktigt opraktiskt, när hon skulle äta eller klä på sig. Före operationen i Umeå var det ganska dramatiskt, då operationen blev inställd, när vi var i Bodbysund.  Motbud från lasarettet. Operationssköterskan var sjuk, men efter mycket förhandlande fick Gunhild en ny tid om en vecka.

 

    Då blev operationen av och Gunhild kom till oss med en jättegipsklubba på höger hand: Hon ville hem, men vi insåg att hon hade för ont för aty klara situationen själv. Hårda förhandlingar startade och till slut gick hon med på, att följa HE hem, åtminstone en natt, men hemtjänst behövdes inte.

 

       Jag agerade hemtjänst de två första dagarna, när Gunhild bodde hos oss. Riktigt roligt, om jag får säga det själv. Om Gunhild tyckte detsamma vet jag inte, men hon verkade rätt nöjd.

    De första dagarna hade hon jätteont och var riktigt tagen, men efter två och en halv dag flyttade hon hem och lovade då släppa in hemtjänsten. Det gjorde hon i två dagar, sedan tröttnade hon på, att olika personer kom. Fyra olika personer på två dagar! Hon ringde då och sa upp hemtjänsten. Det är för bedrövligt vilken dålig organisation hemtjänsten har !

 

    I morse åkte Gunhild och HE iväg till Umeå glada i hågen. Nu skulle gipset bort ! Kvällen innan blev det stor frisering av håret och på morgonen borstades det och gjordes fint. Man måste ju vara fin, när man ska bort ! Gunhild var verkligen fin i sin nya frisyr, som jag klippte för en vecka sedan i brist på frissa. Coivid frysyren fick duga i brist på annat.

 

   Vi vågade inte skicka Gunhild på klippning på grund av coivid 19, då var jag ett säkrare kort. Tack och lov blev det någorlunda, även om min talang som frisör avtagit något de senaste 40 åren, när jag inte tränat. I bland är det inte så dumt med covid 19, nu hinner man prata och umgås, i alla fall med de personer, som också är i karantän och det är vi ju alla tre. Gunhild, He och jag.

 

     Hoppas att gipset nu snart tagits bort och He kommer hem, så vi kan se på skidskytte. Det är verkligen kul i dessa dagar ! Ha en trevlig helg alla. Vi hörs !

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Gunnel lundsten | Svar 19.12.2020 17:40

Vad har hänt med din arm, när du måste op:a den. Krya på hälsningar från kusin Gunnel

Ann-Britt Lindgren | Svar 19.12.2020 08:54

Heja 👏👏 Syster Gunhild, du är så fin i håret. Du är som vanligt, alltid snygg och elegant. Jag ser dina långa välmålade naglar framför mig 🥰 kramar

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.02 | 11:30

Ja, hoppas det ! Jag har gjort en serie om smärta. Ska fota den så får du se. Jag har haft en skrivarperiod nu, så jag måste skärpa mig och måla mera.

...
01.02 | 19:08

Hej
Blir intressant att få se bilderna
Petteri

...
19.12 | 17:40

Vad har hänt med din arm, när du måste op:a den. Krya på hälsningar från kusin Gunnel

...
19.12 | 08:54

Heja 👏👏 Syster Gunhild, du är så fin i håret. Du är som vanligt, alltid snygg och elegant. Jag ser dina långa välmålade naglar framför mig 🥰 kramar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS