Tankar från en karantänsenior.

När jag blir gammal....

🙂 När min dotter strax efter gymnasiet jobbade inom äldreomsorgen, på gårdarna i Burträsk bla. så myntade hon uttrycket " När jag blir gammal, ja då vill jag bli gammal i Burträsk ! ". Vi skrattade åt hennes snusförnuftiga kommentar. Hon hade jobbat i tre olika kommuner, men var ändå så säker på sin sak.

 

    Nu är vår dotter snart 43 år och bor sedan två år i Burträsk. Hon har tidigare arbetet i både Motala och Linköping. MIn dotter och hennes familj är väldigt lyckliga över att bo i Burträsk och jag håller med dem, Burträsk är fantastiskt att bo i.

 

   Inga avstånd till badhus, gymnastikhall, bibliotek, skola och gym. Närmare bestämt 5 minuter från vårt hus. Gångavstånd ( ca 10 - 15 min ) till apotek, vårdcentral och livsmedelsaffär. Här finns allt eller nästan allt, som vi behöver.

     

 

     Naturen är jättefin med mycket vatten, en jättetrevlig Folkhögskola med sommarcafe, Edelvik, Burträskarnas Hus med filmvisning. Nävarnas Hus med hantverk och gofika. För att inte tala om alla aktiviteter, som finns här. Gruppgympa, badgympa, dans, canasta, fina cykel och promenadvägar, ett fint elljusspår mm. 

 

     Nu har ett år gått sedan vi flyttade och nu stortrivs jag i Burträsk och vårt hus, trots att jag aldrig trodde att det skulle hända.....men nu har det hänt ! Ok, det tog ett år, men ibland tar saker och ting tid, bara man har tålamod att vänta.

 

Elle

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Ulla | Svar 09.11.2019 12.12

Låter väldigt bra! Må gott och hälsa H-E!💕

Ninni | Svar 08.11.2019 07.48

Det låtee härligt, Elle! Ja, ibland lönar det sig att invänta sig själv.😘❤

Birgitta | Svar 07.11.2019 23.46

Det låter väldigt bra Elle! Fortsätt på samma sätt! Vi ses snart i stora staden .
Kram från Stig och mig

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.06 | 21:01

Man gör det med pennan, som mor Helena sa.

...
29.06 | 08:34

Bra skrivet syrran!

...
19.05 | 21:25

Finns på www.facebook.com/anncharlotte.olsson.92 och på Messenger på m.me/anncharlotte.olsson.92

...
19.05 | 21:23

Mycket troligt att de var kusiner! Åh, jag skulle bli oerhört glad om du kunde berätta lite om Jonas och Hanna! Jag har ju aldrig träffat dem.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS