Dagbok/Blogg 2013

29. dec, 2013

Idag har jag, Jessica och hundarna varit i Karlskoga och tävlat i rallylydnad. Det blev en kul och trevlig dag tillsammans. Jag startade både Asta och Leija i Mästarklassen men vi gjorde inte alls bra ifrån oss. Hann inte värma upp någon av hundarna utan vi fick kasta oss in på banan. Vi tog oss runt men mer än så var det inte. Vann ändå klassen med Asta. Däremot gjorde Jessica en strålande tävling med både Asta &Leija i nybörjarklassen. Jessica fick 85 poäng med Asta och 84 poäng med Leija. Grymt bra! Detta blir 2013 års sista inlägg. Önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR!

26. dec, 2013

Hoppas alla har/har haft en riktigt härlig julhelg med god mat och trevligt umgänge med nära och kära. Här har det varit toppen bra och riktigt lungt och skönt. Har laddat upp för en ny jobbdag imorgon och ska gå och lägga mig strax, klockan är bara strax över 20.00 men jag behöver få alla timmars sömn som går att uppnå innan klockan ringer. Imorgon kväll väntas besök av min syster Jenny och systerdotter Jessica. Jessica ska få bo hos oss ett par dagar nu när hon har jullov. På lördag ska vi träna rally med hundarna och på söndag ska vi åka till Karlskoga och tävla med hundarna. Jessica ska få starta med både Leija & Asta i Nybörjarklassen så jag tror att vi redan imorgon kväll börjar plugga på lite skyltar tillsammans. Ha en fortsatt härlig julhelg/ledighet!

23. dec, 2013

God Jul till er alla!

19. dec, 2013

Ikväll blev det årets sista frisksim hos Djursjukhuset Hund & Katt i Kumla. Duktiga hundar som ikväll fick simma till julmusik. Det blir nya friska simtag 2014. 🙂

15. dec, 2013

Idag har jag & Leija varit och haft kul ihop på HundArenen i Kungsör. Är nog fortfarande lite i chock... Vi debuterade i Mästarklassen och målet idag var att ha kul ihop på banan och få Leija att gå samlat med mig. Att få en godkänd runda är oxå ett mål men eftersom jag vet att Leija ännu inte kan alla moment i M-klassen och att hon kan pysa ur lite väl mycket på banan så är det mer en "dröm" än ett mål, iallafall idag. Men jösses - gissa om vi slog oss själva med häpnad. Det blev en godkänd runda på 91 poäng och en 6:e placering. Helt galet bra för att vara oss! Detta blir ett gott tillskott till självförtroendet och ett mega stort pepp inför vinterns träning. Nu får vi inte ligga på latsidan! Men nu ser vi till att ta det lungt resten av kvällen iallafall. Ny friska tag imorgon!