Happy Tails

Hej och välkommen till mitt mirco lilla företag Happy Tails. 

*CORONA Info* 

Jag följer de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten ger ut samt de riktlinjer SKK/SSRK gett ut. Situationen kan ändras väldigt snabbt för oss alla men i nuläget håller jag kurser och privat träningar som vanligt. Uppmanar alla att hålla sig uppdaterade och vara extra försiktiga. När det gäller kurser/träningar så är vi utomhus hela tiden, vi hälsar på varandra verbalt och vi håller avstånd till varandra. Vill man ta med egen träningsutrustning är det helt ok, lika så att använda handskar. Jag har handsprit i stallet som får användas.

Jag driver mitt företag som en enskild firma och det är en väldigt liten men väldigt rolig verksamhet inom retriverträning. Detta lilla företag är en sido verksamhet för mig vilket inte alltid ger så mycket tid som jag själv skulle önska åt att hålla kurser, träningar, utbildningar för retriverägare men oj vad kul det är när det blir av.

Jag gick instruktörsutbildningen i SSRK´s regi 2014/2015 och sommaren 2015 gjorde jag mitt teoretiska och praktiska prov och blev godkänd = Diplomerad Instruktör hos SSRK. Jag har sedan 2015 haft ett par kurser varje år, allt från valpkurs, grund/allmänlydnadskurs och jaktlydnadskurs. Jag har även haft ett par kurser i apportering grund och även i nkl mot ökl.

Jag hoppas att under 2021eller 2022 få göra den Certifierade instruktörsutbildningen genom SSRK.

Jag håller så klart kurser för SSRK och då i min avdelning Bergslagens regi men även en del kurser där rasklubbar, andra hundföreningar eller privatpersoner hyr in mig. Alla som har gått en kurs för mig får vara med i en sluten/privat (facebook) grupp där jag lägger upp öppenträningar eller tematräningar. 

Är du nyfiken och intresserad av att hyra in mig för en aktivitet, träning eller kurs kan du kontakta mig på pianorrgarden@hotmail.com eller ringa på 0709-109441. Innehar F-skatt sedel och ansvarsförsäkring.

Väl mött!

Mvh Pia