Blogg 2020

29. dec, 2020

Idag 28/12 har Norrgårdens Gyllene Black Jack - Tompa fått somna in. 16,5 år har han hängt med den härliga glada kanal simmaren. Saknaden är stor för fam.Jonsson på Jonagården men även för mig som haft Tompa lika länge i och runt om i mitt liv. En härlig hund som lämnat många fina minnen hos oss alla. Bilden är från 14-års kalaset för Asta & Tompa på Jonagården 2018. Tack Maria med familj för att ni gav Tompa ett så fint, roligt och långt liv.

23. dec, 2020

Hoppas alla får en bra Julhelg!

13. dec, 2020

Nya fina koppel från www.jaktpresenter.se är testade. Handgjorda, snygga och smarta detaljer. Är riktigt förtjust i dessa koppel.

8. dec, 2020

I Lördags var vi iväg på träning hos "farmor" Lisa med Fido Ungarna. Vi blev en liten skara men det var lika bra, kul och nyttigt som alltid. Happy fick vila då hon skadade sig på sista andjakten ett par dagar tidigare. Hon fick en liten stick/sår skada i vänster baktass som läkte ut fint och snabbt men jag kände att hon behövde ha helgen på sig att få läka ordentligt. Joy fick vara med och träna och på det stora hela gick det riktigt bra. Tycker Joy är lite splittrad när det kommer till markeringsarbetet, hon övermarkerar och tar gärna till benen och springer aningens mycket. Så vi får nog lägga lite krut på markeringsjobbet nu ett tag tror jag. Våra sparringpartners för dagen var Annelie-Sky, Lasse-Ina, Anci-Lamke och Lisa med James och Java. Efteråt grillade vi korv och tog lite fika på det. Super gott! Lagom till det mörknade styrde jag, Anci & Annelie våra bilar mot Fasan & co, den lilla jaktbutiken i Kungsbyn som drivs av Kent och Jaana Peterbielke. Super fräsch och fin liten butik med fina och bra jakt/fritidskläder samt en del antik och kuriosa. Fick med mig två ulltröjor och en mössa hem. Kunde handla bra mycket mer men får hålla igen lite på kostnaderna. Pengarna har en förmåga att rinna ut genom fingrarna.

Nu hoppas jag att jag kan hålla igång med lite träning själv här hemma dom dagar det går. Dvs dom dagar man har tillräckligt med dags/ledljus att se vad man gör. Det är tusan så grått, regnigt, disigt och blött nu.

27. nov, 2020

Väntan på 🦆🦆
Det blev en trevlig liten jakt så där mitt i veckan.🙂