Nyheter 2022

Den första maj brukar vi traditionsenligt ställa ut våra hundar på Strängnäs lokala kennelklubbs inofficiella utställning.

Den har ju varit inställd två år i rad men  nu var det dags igen.

Det var bara Doris, Fire'n Ice Legend Of Love som var anmäld, Flora fick följa med för socialisering och sällskap.

Anmäld var också Doris kullsyster Nellie, Fire'n Ice Flip's Little Sparrow.

Doris hade en toppendag och fick superfin kritik av domaren!

Hon blev BIR(Bäst i Rasen), BIRjunior, BIG(Bäst i gruppen)4 och sedan BIS(Best In Show) Junior2.

Vi hade en jättetrevlig dag. Härligt väder och så roligt att äntligen träffa alla hundvänner igen.

Flora fick följa med som sällskap på utställningen♥

I söndags 24 april åkte vi på utställning till Västerås.

Med oss hade vi "Doris" Fire'n Ice Legend Of Love som debuterade på utställning och hennes pappa "Pedro" RLDN Fire'n Ice Two Stars Went One.

På plats träffade vi matte Wilma och "Vittra" Fire'n Ice Indiana som båda gjorde utställningsdebut och även "Tezzie" Fire'n Ice Divine Secrets som gjorde debut i veteranklass.

Pedro blev tvåa(av 14st) i öppenklassen med CK och slutade sedan som tvåa bästa hane med reserv-cert. En bra början på dagen!

Sen var det dags för Doris i juniorklassen, sex tikar deltog. Hon vann klassen med CK och blev sedan tvåa bästa tik med reserv-cert, precis som pappa♥ Vilken härlig debut!

I tikarnas unghundsklass gjorde både "Vittra och matte Wilma debut på utställning. Det blev ett very good och en fjärdeplats i klassen, bra jobbat tjejer

Sist ut var Tezzie, hon blev tvåa i veteranklassen med fin kritik. Ser fram mot att visa henne fler gånger i veteranklass♥