Nyheter 2020

Den 13 september föddes Tezzie och Skalmans valpar...en snabb och okomplicerad valpning resulterade i 6 valpar. 1 hane och 5 tikar.  Alla valpar är tingade. 

Nu har "Spader" SE VCH Fire'n  Ice Moment of Love fått en ny titel. Ytterligare två  kvalificerande resultat i rallylydnadens nybörjarklass ger titeln RLD N. Stort grattis till matte Anna och duktiga Spader😊

Jag har ju alldeles glömt bort...Spader, SEVCH Fire'n Ice Moment of Love och matte Anna  har varit ute och tävlat....

Dels har dom debuterat i rallylydnadens nybörjarklass 2 augusti med två fina rundor på 87 och 90 poäng! Dom har också blivit godkända på vattenprov😊👍🏻Stort grattis från oss!!

Vi har också träffats på lite olika jaktkurser under sommaren och Spader har "kickat" igång ordentligt visar riktigt fint sökarbete på fältet. Det ska bli roligt att följa deras fortsatta träning.

Jag och Pedro har också tillbringat sommaren med lite träning i vatten, simmar fint och han apporterar allt jag slänger ut . Vi har också varit på flera jaktkurser i sommar och han är jätteduktig. Men för vår del spar vi proven till nästa år, han är så ung än så det är ingen brådska. 

Förhoppningsvis ska vi komma ut och tävla lite rallylydnad under hösten.

Nu har Tezzie kommit hem till oss inför valpningen om tre veckor...nu väntar och längtar vi efter att se vad som finns i hennes mage❤